Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fifty PLN

Śmieszno w sypialni i nie tylko

Polecane posty

zdarzyły Wam się lub zasłyszane np. od znajomych śmieszne lub nietypowe zachowania, stroje itp. sytuacje w sypialni?

Gość teraz się śmieję
wstyd to kraść i z d... spaść mówi porzekadło w mlodych latach wyrwaliśmy w klubie dwie studentki Anię i Beatę. wylądowaliśmy w akademiku w ich pokojach. Gdy już witałem się z gąską ... w trakcie konsumowania i silnych uniesień szepnąłem jej coś do ucha myląc ich imiona. i wtym momencie dostałem takiego liścia że spadłem z ... i z łóżka. teraz się z tego śmieje , na przyszłość wyciągnąłem wnioski i do użytku weszły globalne okreslenia typu Kochanie , misiu słonko

Gość czyzby
i jaki z tego wniosek? ze juz wtedy miales aidsheimera

Gość teraz się śmieję
kurna trochę za mało czasu, bo wiesz w fabryce kariera pozera i nie mam czasu, ale nie omieszkam

Gość widziłam znaki
mój kolega na wakacjach na disco wyrwał jakąś blacharę. poszli w plener na trawkę. on ją ten teges a ona w trakcie pali papierosa i dla zabawy tyka go żarem w pośladki, czasami za mocno. koleszka chciał sobie podymać to wytrzymywał wiele, ale jak za którymś z rzędu razem przypaliła go z amocno nie wytrzymał z bólu i przywalił jej taką bombę że się od drzewa odbiła. widziałam te przypalanki na jego d.