Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan g

płytę jakiego wokalisty, wokalistki, zespołu uwazasz za prawdziwy majstersztyk ?

Polecane posty

Gość pan g

Mój typ: Monika Soch - "Tatełowy Buzdryngał" (EP 2008) 1. Tatełowy Buzdryngał (Radio Edit) 2. Tatełowy Buzdryngał (Album Version) 3. Tatełowy Buzdryngał (Extended Version) 4. Tatełowy Buzdryngał (Remix) 5. Tatełowy Buzdryngał (Live) Arcydzieło Pop-Folku :classic_cool:

Gość kdlwidhed
Blink182 -- wszystkie plyty

Gość p.Mieczysław
Wszystkie BOYSów :classic_cool:

Gość Pogromca lewaków
Moim zdaniem prawdziwe majstersztyki, to: Darkestrah "Epos" (2007) Bathory "Blood Fire Death" (1988) Bathory "Hammerheart" (1989) Graveland "Immortal Pride" (1999) Nargaroth "Herbstleyd" (1999) Burzum "Det Som Engang Var" (1993) Infernal War "Infernal War" (2004) Immortal "Pure Holocaust" (1993) DarkThrone "Under A Funeral Moon" (1993) Taake "Hordalands Dødskvad" Nortt "Ligfærd" (2005) Folkearth "Father Of Victory" (2008) Falkenbach " Læknishendr" (demo 1995) Honor "W Płomieniach Wschodzącej Siły" (2000) Arditi "Standards Of Triumph" (2006) Perunwit "Wszystkie Odcienie Szarości" (2000) Loreena McKennitt "The Book Of Secrets" (1997)

Closterkeller Violet, Scarlet, Graphit, Nero Acid Drinkers Vile Vicious Vision

A już myślałam, że fani Queen wszyscy pomarli. To chyba oczywiste, że żaden wykonawca nie dorasta do pięt Fredkowi oraz, że wszystkie jego albumy to muzyczny majstersztyk. Przykład ? Made in Heaven ❤️

Ja za majstersztyk uważam album \"Mandalaband\" grupy Mandalaband, a w szczególności utwór \"Om Mani Padme Hum\".

Gość Pogromca pogromców lewaków
wszystkie płyty Rage Against The Machine

Gość Black Metal Ist Krieg
Rage Against The Machine jest dobry dla pedałów :o

Gość fggsgsfgsg
wszytko radiohead i bjork

Gość Tom Morello
Pogromco pogrommców, masz rację. Ja jestem genialnym i oryginalnym gitarzystą, co idealnie odzwierciedla kawałek "Wake Up" z Naszego debiutu.:classic_cool: http://jenova.wrzuta.pl/audio/zdynh0SroR/rage_against_the_machine_-_wake_up http://vilar.wrzuta.pl/audio/gdXXl6Mtel/led_zeppelin_-_kashmir To dowodzi, że ja, Tom Morello, jestem najlepszym gitarsysta świata!:classic_cool:

Gość Pogromca lewaków
Od razu widać, jaki to "oryginalny" zespół.:D Ale czego tu się spodziewać, po komuchach?:o

Gość Nagły Atak Spawacza Brat Juzef