Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

Co zrobić by masa do ciasta się nie zważyła?????

Polecane posty

Gość ojoj ojojjjjjjjjjjjj
nie kładź jej na wagę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wikobty
zabież wagę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zwarzyła jak już
zważyć to można ciasto na wadze :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
aa tak Przepraszam za błąd zwarzyła.... Skład: masło cukier puder kasza manna ugotowana na mleku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ojoj ojojjjjjjjjjjjj
utrzyj ręcznie, a nie mikserem, bo on wydziela za dużo ciepła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja bym to zrobila tak: rozpusc cukier puder w masle ... (na ogniu) i do ugotowanej kaszy dodawj po troszku i mieszaj caly czas ... powinno wyjsc dobrze ....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×