Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbałam brzuch

Zaniedbałam swój brzuch po porodzie, czy już za późno na poprawe??

Polecane posty

Gość zaniedbałam brzuch

Rodziłam prawie 6 miesięcy temu, od początku moje dziecko zajmuje mi 95% czasu. Od początku prawie w dzień nie sypia, ja ledwo mam czas na zrobienie obiadu i posprzątanie, rano marze żeby jeszcze pospać a wieczorem zwykle padam. Nie ma co sie tłumaczyć :( brzuch został duży, nie jest sflaczały i nie mam rozstępów ale jest duży jak siedze to całą dłonią chwytam tą fałdę. Czytałam że już nic sie nie da zrobić bo za późno jest czy to prawda :( :( ?? Mąż ma teraz urlop wreszcie będę mogła zadbać wiecej o siebie i tak bardzo chciałabym stracić ten brzuch, choć troche... mam dopiero 25 lat..

ja jestem 7 miesiecy po porodzie i mam ten sam problem niestety :(

Gość zaniedbałam brzuch
Ostatnio koleżanka, która urodziła miesiąc wcześniej, powiedziała, że nie może patrzeć na swój obrzydliwy brzuch... aż mi sie głupio zrobilo bo ona ma bzuch juz prawie jak deska! Schudła bez ćwiczeń, bez karmienia piersią i jeszcze narzeka, już widze co sobie myśli o mnie :o

postaraj się często siedzieć /chodzić z wciagniętym brzuszkiem - trochę to poprawi mięśnie :) ale musisz się przełamać i chociaż 5 brzuszków robic dziennie ;) ja nie mówię o całej serii - jak jesteś padnieta (znam to z autopsji) ale np przed samym snem na łóżku codziennie kika brzuszków zrób, i pamietaj o wciaganiu brzuszka ;) a po jakimś czasie będziesz jak modelka :) wiadomo, ze te które maja z kim zostawic dziecko i od razu mogą biegac na siłownię to szybciej wróca do formy niż zmęczone i zacharowane :O ale to nieprawda ze na poprawę brzszka jest tylko 6 m-cy :O brzuch jak i raszta tj skóra włosy itd do roku dochodzi do siebie ;) wiec nie załamuj się ;) Arla - oj jakos ci nie wierzę :D:D chyba ostatnio widziałam twoja fotę na naszym blogu i wyglądałac kwitnaco :) a ty myślisz, ze nasze kolezanki - to co idealne figury mają? wrzuc temat na topik i się przekonasz :D:D pomijam fakt, ze coniekóre udadzą, ze nie ma twojego postu :D:D