Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonanananan.

ZAWSZE WYGLADAM TAK SAMO

Polecane posty

Gość znudzonanananan.

znudziłam się sobie. Co zrobić aby wyglądać czasem inaczej. ? mam długie jasne włosy z grzywką, zawsze mam taką fryzure, proste i rozpuszczone, czasem kitek. Czoło mam jak frankensztain wiec grzywki nie moge do góry. :( Maluje się lekko, wiec tym chyba nic nie zmienie. ? POMOZCIE, DAJCIE RADY :)

Gość znudzonanananan.
nikt nie pomoże , fajnie:(

Gość KASKA 009
przefarbuj sie na brunetke, zrob brwi ciemna henna, idz na solairium i zmien styl.....za malo powiedzialas zeby ci pomoc.nie wiemy czy jestes typem sportowca czy elegantki, czy masz jasna czy ciemna karnacje, jaka masz oprawe oka, nie wiemy nic hehe a moze wstaw zdjecie ? tak najlatwiej jest cos powiedziec, wiesz co z tego ze ktos ci powie zebys skrocila wlosy skoro moze ci to nie pasowac

Gość znudzonananan
nie chcę być raczej brunetką. :( mogę prześłać zdjęcia, dajcie tyklo maila, i doradzcie mi prosze

Gość KASKA 009
sandra5571@wp.pl

Gość znudzonananan
wysłałam.

Gość gdfgdgdg
bovi@interia.pl zaraz Ci doradzimy

Gość KASKA 009
widzialam juz twoje fotki na kafeterii duuuzo razy :) bardzo urosly Ci wloski, przynajmniej odnosze takie wrazenie, rozjasnilas je prawda ? :)

Gość znudzonananan
no tak, są za jasne. ? ;>

Gość gdfgdgdg
szczerze mowiac to podoba mi sie tak jak jest. Ja wygladam jak czarownica wiec chetnie doradzilabym Ci ciemny makijaz..no ale porzucmy ten pomysl. moze zetnij wlosy? cos takiego jak ma rihanna w teledysku shut up ..z przodu dluzsze,do tego grzywka. Poza tym masz dlugie wlosy wiec mozesz je wiazac na wiele sposobow. Uczesan poszukac w internecie-jest ich od groma. I mozesz uzywac roznych cieni-to zaswsze zmienia wyglada. A takze malowac ciemne kreski. Wygladasz dobrze a ja nie chce robic z Ciebie potwora wiec tylko tyle doradze:D

Gość znudzonananan
a jakim cudem widziałaś.? raz je chyba wstawiałam. :(

Gość na cafe to samcze bałwany
rozsiewają różniste fotki

Gość znudzonananan
dzieki. ; ) jeszcze ktoś.?

Gość KASKA 009
nie nie w jasnych jest o wiele lepiej :) naprawde :) ja bym nie obcinala no ale ja jestem ubostwiam dlugie wlosy, wiec.... :) ja jedynie co bym robila to moze lekko podtapirowala gore zeby wlosy byly uniesione:) grzywka Ci pasuje, kolor wyszedl ladny, jestes szczupla zgrabna :) z mojej strony powiem Ci ze ladna z Ciebie dziewczyna i gdybym byla Toba to unioslabym wloski do gory i pobawila sie makijazem :) ale nie przesadzaj :) mocno wytuszowane rzesy, kreski na dolnej powiece i jakis jasny perlowy cien :) a zdjecia kiedys widzialam na topiku kiedy prosilas wlasnie o rade na temat wygladu...wtedy duzo osob Ci doradzalo zeby przyciemnic wlosy z tego co pamietam , a po tamtym to juz hoho tyle razy bylo topik w stylu ,,jestem piekna nie uwazacie,, ,, chcialbym miec taka dziewczyne,, ,,co o mnie sadzicie,, i twoje zdjecia pojawialy sie non stop...taka jest kafeteria niestety ze raz podasz zdjecie a potem krazy ono dzien w dzien

Gość znudzonananan
hmm no pewnie tak. :)

Gość znudzonananan
dobija mnie, że całe życie mamy ten sam wygląd, twarz itd ; p