Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora droge wybrac mam...

Szukam internetowej przyjaciolki...

Polecane posty

do "ja górny śląsk", ja w listopadzie 24 latka. Jesteś może strzelec?

Gość a ja górny śląsk
tak, jestem ;) a aktualnie tez siedze i sie nudze ;)

heheh ponoć strzelec ze strzelcem się najlepiej dogaduje:)) Moja najlepsza kumpela (znamy się od urodzenia) i mój naj naj kumpel ze studiów to też strzelce:D

Gość a ja górny śląsk
bo to podobno jest najweselszy i bardzo towarzyski znak zodiaku :) Ech, nie zebym sobie tak slodzila ;)

ale ja tak samo uważam, jestem bardzo wesoła i towarzyska, ciężko mi wysiedziec na miejscu:)

Gość a ja górny śląsk
a co porabiasz tak na codzien? ooo, mlodsze nowe znajome chyba sie juz zmyly ;)

noo poszły sobie.... Na codzień pracuje, jestem administratorem logistyki , siedze za biurkiem, robie zamowienia, wystawiam faktury i kupe innych spraw z tym związane. O 15:30 zwijam się do domu, po drodze czasem zachacze o mamę a potem do siebie i zalezy jak mam co robić to robie a jak nie to zmulam na necie, ale zazwyczaj ktoś mnie odwiedza....:) Potem facet przychodzi z pracy...i tak codziennie, troche nudne zycie ale co tu więcej robić, na szczęście weekendy sa duuużo ciekawsze.

Ja juz jestem. Musiałam obiad dokończyć bo za późno się zebrałam:D

Gość a ja górny śląsk
a ja sie obijam -> wakacje ;D Hmm, ciekawy zawód, ja bym sie do tego nie nadawala ;) a jezeli chodzi o faceta - rozstanie ok 2 miesiecy temu, mowi sie trudno...

Gość a ja górny śląsk
A co dobrego zrobilas? Ja juz w sumie po obiedzie, ale jeszcze bym cos przekasila ;)

mmmmm a ja na dzisiaj mam rybe:) a długo byłas z facetem? ja juz 5 rok zaczynam, przydałoby sie o ślubie i dziecku pomyslec bo w sumie przyznam, że nachodzi mnie chęć posiadania potomka ale tak za rok może....przynajmniej nie nudziloby mi sie popołudniami:) Jakby co to moje gg 3271207, możemy potem pogadac sobie, bede w domu koło 17:)

Gość a ja górny śląsk
3 lata. Bywa i tak. Hehe, oki, zapisze gg i sie na pewno odezwe ;) A co do malzenstwa i dzieci to ja nieeeeee.... sama czuje sie jeszcze dzieckiem ;) Chce spokojnie skonczyc studia, popracowac... Ale fakt, po 5 latach z tego co wiem, ludzie zwykle decyduja sie - albo w jedna albo w druga strone. A ja troche sobie popisalam z milym kolega i czekam na randke, ech, te wakacyjne znajomosci... Klin klinem, tak podobno najlatwiej zapomniec. Co sadzicie?