Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna desperatka

Kolejny temat z cyklu Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie, postaram się napisać wszystko w jak największym skrócie. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 20 maja (nie współżyłam od tego czasu). Mój cykl trwa ok. 50-60 dni (ginekolog powiedział, że zajmiemy się tym dopiero jak będę chciała mieć dzieci). Wczoraj współżyłam z moim nowym partnerem. Użyliśmy prezerwatywy, która jednak pod koniec spadła. Partner nie założył jej, a wszedł we mnie ponownie bez niej. Doszedł jednak na zewnątrz. Dodam, że było dość dużo wydzieliny przed jego orgazmem. No i tutaj pojawia się pytanie: czy mogę być w ciąży? Proszę tylko o poważne odpowiedzi. Z góry dziękuję!

Gość biedronaaaaa
mysle ze tak Po pierwsze skoro masz jakies zaburzenia nie wiadomo kiedy masz owulacje druga sprawa penis \"slini sie\" rowniez przed wytryskiem

W sumie jakieś prawdopodobienstwo jest, ale z tym Twoim cyklem problem. To byly dni plodne?

Właśnie przez ten rozregulowany cykl, nie wiem kiedy mam dni płodne :/

Jesli to sie stalo wczoraj to jeszcze w razie czego mozesz uzyc postinoru czy czegos podobnego, bo szczerze mowiac jakies prawdopodobienstwo jest,szczegolnie jesli tak jak piszesz tego plynu bylo duzo. Ja osobiscie nie polecam tego bez powaznej potrzeby, ale to zalezy jak u Ciebie wygladalaby sytuacja gdybys zaszla.

Studiuję i nie mogę pozwolić sobie na ciążę. Chyba faktycznie wykupię tą receptę. Jaka jest skuteczność eskapelli?

Ja brałam postinor,juz nie pamietam jak to wypada procentowo, musisz w necie poszukac,albo nie tracic czasu i kupic (czas ma duze znaczenie w tej skutecznosci) ja Ci tylko powiem,że moga Cie dopasc skutki uboczne,rozregulowanie organizmu i wiele przykrych objawow.powodzenia.

Cóż... Wolę skutki uboczne, niż dziecko ;). Studiuję w systemie dziennym, wyjeżdżam na rok za granicę w ramach stypendium, etc, więc obecnie nie mogę sobie pozwolić na dziecko. Jeszcze dzisiaj wykupię receptę. Dziękuję Asiensis.

Gość o_n_a_
witam.chcialam zapytac czy jezeli ponad tydzien spoznia mi sie okres a test zrobilam w trzecim dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywny, to czy moge byc w ciazy? czy moze sprobowac jeszcze raz zrobic test? pomozcie bo juz nie wiem co mam myslec...

Myśle , ze mozesz zrobic jeszcze jeden test np. 5 dni po spodziewanej miesiączce. Moze byc jeszcze niski poziom hcg i test mogl go nie wykryc. No ale moze byc tak, ze niedlugo dostaniesz miesiaczke :)

Gość o_n_a_
nie wiem czy jest koniecznoc bo w czwartek ide do ginekologa takze chyba wszystkiego sie dowiem. ale chyba niemozliwe jest ze moge miec niski poziom hcg poniewaz wspolzylam ostatni raz dokladnie miesiac temu w 8 dniu cyklu...juz naprawde nie wiem co mam myslec

sprzedam ARTHROTEC 50 francuskiej firmy Pfizer. Lek orginalnie zapakowany, 12 sztuk. Ja kupilam i nie byl mi potrzebny. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt gg 7644075. Jestem na niewidocznym, prawie zawsze.

CZesc;) w sumie nie wiem po co tu pisze, chyba potrzebuje słow wsparcia,ze bedzie dobrze:P wiec: jakies 1,5 miesiaca temu (nie pamietam dokladnie) kochałam sie z chlopakiem.. (z zabezpieczeniem) , tak jak planowalam dzien pozniej dostalam okres... pozniej nic sie nie dziuało... po czym osttaniom miesiaczke dostalam o 4 dni za wczesnie.. krwawienie było normalne tylko troszke za krotkie.. (4 dni i zupelny koniec) 13 dni po tym okresie... zaczeły mnie bolec jajniki... i tył plecow, czasami bole w okolicy kladki piersiowej.. (jestem senna, i mam podwyzszona temp). trwa to juz jakies 5 dni... Czy to moga byc objawy ciazy? czy moze jakies zapalenie? Chyba,ze na takie objawy wplynac zaprzestanie zarzywanie blonnika (kilka dni przez tymi bolami zazywala, po 6 tabletek dziennie) Prosze o opinie:)

Gość cukruj
test ciazowy