Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda jak słomka

Prawdy i mity na temat zdrowej skóry

Polecane posty

Gość chuda jak słomka

powiedzcie jakie znacie najdziwniejsze, najśmieszniejsze a może najbardziej absurdalne domowe sposoby na pielęgnację skóry i na poprawienie jej wyglądu? a może korzystaliście z jakiegoś niesamowitego domowego sposobu na upiększenie się? opiszcie co z tego wyszło ;P najfajniejsze pomysły mogą wygrać nagrody: badanie skóry i kosmetyki vichy http://dnizdrowejskory.thinkahead.pl/?p=21 trzeba na forum opisać najfajniejsze pomysły, potem wejść na stronę z linka i w komentarzach dać linka na tę stronę i podpisać się swoim nickiem, podać adres mailowy i czekać na wyniki konkursu:)

Gość ja słyszałam
ja słyszałam że na problemy z cerą, krosty i wągry, najlepszy jest własny mocz, trzeba przecierać buzię ;D sama nie stosowałam bo nie potrzebowałam ;) słyszałam również że picie moczu też jest zdrowe ;D;D;D ale to już dla zdesperowanych ;)

Gość ja słyszałam
miały być najdziwniejsze, najśmieszniejsze, i absurdalne to z tym moczem chyba pasuje :):):)

Gość kaszka z mleczkiem
kiedyś kobiety robiły sobie kolory burakiem ;) a brwi węglem drzewnym;) a w we Francji w ogóle się nie myły tylko raz na rok :o

Gość A w Polsce
też czasami ma się wrażenie, że ludziska sie myją raz na rok ( szczególnie odczuwalne w zatłoczonym autobusie,tramwaju)

Gość evika000
ja słyszałam że zamiast szminki ochronnej można pielęgnować usta miodem - wobrazacie sobie na plazy przyklejone do was stado os????