Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACIEKAWIONA-TEMATEM

jak rozkochac w sobie faceta? faceci co na was działa a co was odrzuca od kobiet

Polecane posty

macie jakiś wspólnych znajomych? jeśli tak poproś psiapsiółę, niech zorganizuje spotkanie. niech on tez tam będzie. Oprócz was niech wszyscy będą sparowani... I po ptsttu rozmawiaj z nim, uśmiechaj się... Wrodzony czas , na pewno zadziała ;)

...być razem to nie kotlet, nie ma książki kucharskiej. Albo jest jakiś tajemnczy powód, dla którego się chce być razem, albo nie i już. Nie pośpieszaj, od przyjaźni to już niedaleko.

gdzie niedaleko? :o do spędzeniu kilku miesięcy na złudnych marzeniach? niech kobieta sama się przekona, niech pokarze mu że istnieje... A potem zdobywanie mu zostawi :P:P ps. nie ma przyjaźni damsko-męskiej :P

Gość secret__
zaciekawiona czy na miejsca obok niego na wykładzie są sprzedawane bilety? jeśli nie, lawiruj by jak najczęściej siedzieć obok niego, nie ma bata by Cię nie zauważył :P jak on wraca z uczelni do domu? idzie piechotą?zauważ kiedy wychodzi i idź w tym samym kierunku:P jedzie autem? którędy? może potrzebujesz dostać się do miejsca na jego trasie, możesz poprosić o zabranie się (opcja przewidziana przynajmniej po jednym wykładzie chociaż obok siebie:) ) jedzie autobusem, tramwajem? idź z nim na przystanek i wymyśl sobie miejsce na jego trasie, na którym wysiądziesz:P chodzi o to, byś miała jak najwięcej okazji do pogadania i poznania go bliżej:P zawsze możesz podejść i zapytać o nr telefonu:P

Gość pokaz mu stopy
zaloz buciki na wyzszym obcasie, ale koniecznie z odkrytymi palcami! Wazne, zadbane stopki i pomalowane skromnie poaznokcie! Faceci odlatuja, mimo ze sie wielu do tego nie przyznaje!!!

Gość a wg mnie jestes strasznie
glupia. chlopak nie zwraca na ciebie uwagi to daj sobie z nim spokoj. szczegolnie ze nic specjalnego bo jak sama piszesz oglada sie za pustakami szmatami.

Gość ZACIEKAWIONA-TEMATEM
bo wsumie nawet nigdy z nim nie gadam nie ma okazji mnie nawet poznać dobrze a z pomysłem wspólnego wypadu z przyjaciółkami to raczej nie wypali bo już raz byłam na imprezie u niego a on zamiast ze mną pogadać to wolał z iwonką:) ona jest głośniejsza odemnie ma dobrą gadkę(bajerę) ja ostatnio zaskoczyłam go swoimi umiejętnościami wywrózyłam mu jego przyszłośc co do sesji wszystko sie sprawdziło pozatym był w szoku ze niby go dobrze nie znam ale wiem że nie miał lekko w życiu

Gość Kiciula82
Ja np. bym wymyśliła jakiś pretekst, aby wyrwać chłopaka :) Poszłabym do niego tam gdzie pracuje do wolontariatu i bym skorzystała z jego pomocy w celu nawiązania dialogu, aby mi w szczegółach opowiedział na moje obawy i sugestię, albo również bym poprosiła o pracę w tym wolontariacie i bym pomagała chorym ludziom przezwyciężyć lęk... Sama musisz się dobrze zastanowić nad tym, czy w ogóle Ci na nim aż tak mocno zależy, aby zadać sobie trudu, aby on był tylko Twój, może twoje starania o niego jego wcale nie interesują, bo on tylko to rozumie,że to chłopak musi zabiegać o względy dziewczyny, a nie na odwrót :/ A jeśli go zdobędziesz to będziesz się z nim źle czuła bo okaże się,że do siebie nie pasujecie, bo macie inne poglądy na życie i co wtedy ? WIĘC JEŚLI JEMU PODOBASZ SIĘ TO NA PEWNO PIERWSZY ZROBI KROK DO PRZODU :)

Gość Kiciula82
NIGDY NIE WARTO PONIŻAĆ SIĘ DLA FACETA ... NAWET JEŚLI JESTEŚ W NIM NA ZABÓJ ZAKOCHANA