Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cala 13

METAMORFoZA - nowe zycie !

Polecane posty

Gość cala 13

witam ! Chce sie podzielic z Wami moja radoscia. Dzis uswiadomilam sobie, ze jestem inna osoba. Zobaczylam swoje zdjecie i poprostu nie wierze. Obudzilam sie w wieku 26 lat. Cale liceum, studia bylam smutna, chora, brzydka, gruba, mialam zaburzenia odzywiania, nienawisc do siebie. Pracowalam nad poznaniem siebie, czytalam duzo o rozwoju duchowym.Moja przemiania trwala tak naprawde od czasu kiedy dotarlo do mnie, ze sama sobie taki los szukuje. Oczywiscie wymaga to pracy nad soba, bez uzalania, ktore tak naprawde lubilam. Jestem piekna i tak sie czuje. Mam inne wlosy, wage, zeby i mogz :) pozdrawiam. Mam nadzieje, ze jest nas wiecej.

Gość karambaaaaaaaaaa
opisz dokladniej,daj fotki kobieto ^^ samo gadanie na nic

Gość autorkatopikuuuuuuuuuuuuu
zazdroszcze ci bo ja dopiero dochodze do tego, cale zycie pesymistka, zero radosci z zycia, zero fajnych ciuchow, wygladu na swoj wiek :(

Gość cala 13
Nie dam fotek, nie o to chodzi. Mysle ze wyglad wiaze sie z samopoczucie w srodku, u mnie tak bylo. Chodzilam w szerokich swetrach, mialam rude, krotkie wlosy,nie bylam gruba. nie bylam zaniedbana, bylam poprostu strasznie smutna, narzekajaca, placzaca, ze zycie jest zle.Zaczealm nosicc aparat na zeby, mam dlugie , jasne wlosy i promienieje. Do Kolezanki : pomysle, ze TY jestes swoja najlepsza przyjaciolka i kochasz siebie i swoje cialo. Bedziesz wiedziala co robic! Wszystkiego najlepszego !

Gość cala 13
Wiem, ze mozna wziasc zycie w swoje rece, jak sie bardzo chce ! Ja nadal czasem mam zle mysli, negatywne nastawienie, ale staram sie nie sluchac tego. I najbardziej sie ciesze, ze sama przed soba jestem w stanie stwierdzic ze jestem watrosciowa i ze siebie lubie

Gość no niestety
cala 13 Taaa, a co zrobić z brzydkim ryjem? Ty miałaś tylko nasrane we łbie więc się odmieniłaś. A ja ze swoją mordą nic nie zrobię.

Gość cala 13
A co masz z buzia nie tak ? A zreszta co to znaczy ze masz brzydka twarz ? Moze tez odbierasz to zle ? Ja np mialam megakomplexy na punkcie moich stop. Latem nigdy nie chodzialam w odkrytych butach. wierz mi czy nie, raz mi kolega powiedzial, ze mam piekne stopy ! Mialam cienkie skarpetki. Wzielam to za zle slowo, wkurzylam sie. Myslalam, ze chce mi przykrosc sprawic. Wszystko odbieralam negatywnie. I dopiero po kilku latach sobie to przypomnialam. Mam super paznokcie, zadbane stopy ( zawsze byly zadbane ) i zaluje ze dopiero teraz tak o nich mysle. Zmarnowalam tyle lat w glanach latem!!!

Gość no niestety
cala 13 Chcesz całą listę? To proszę bardzo: długi i szeroki nos, wysokie czoło, maleńkie głęboko osadzone oczy, tzw wary obciągary, szerokie kości policzkowe i jeszcze kilka charakterystycznych szkaradzieństw. I stopy mam paskudne i wielkie. I z tego powodu chodzę co najwyżej w balerinkach, nie lubię jak ktoś się gapi na moje okropne stopy. A poza tym koledzy i koleżanki nigdy nie kłamią, wiem coś o tym, więc nie miałaś powodu żeby się wkurzać. No widzisz, Ty przynajmniej nie masz problemu z twarzą.

Gość cala 13
No niestety ! Przykro mi, ze masz taki klopot. Coz moge Ci powiedziec ? wary obciagary mnie rozsmieszyly :) mozesz je nazywac usta angeliny jolie ! ja bym chciala o wiele wieksze !!! a tak na serio : nie wierze, ze wszystko masz popsute w swojej twarzy. Kosci policzkowe mozesz zatuszowac odpowiednim pudrem. Jestes kobieta i mamy ta przewage, ze mamy makijaz do pomocy! Poza tym nie wiem jak sie malujesz i czy wogole, ale moze masz piekne oczy ! wyexponuj je!

Gość cala 13
c.d zreszta popatrz na np.Magde szebaj czy jakos tak - ona ma nos jak skocznia narciarska :) Jest wiele osob, ktore ja uzna za piekna, mi sie ona osobiscie nie podoba, kwestia gustu. Ja Cie zaskocze, bo tez mialam operacje nosa - powypadkowo. Powiem szczerze, ze zmienilo to bardzo duzo w mojej samoocenie. Jednak operacja byla 10 lat temu, a ja dopiero od niedawna zyje. Nie ma rzeczy niemozliwych! jesli naprawde nienawidzisz swojego noska, to zacznij zbierac na operacje. ale czy naprawde tego potrzebujesz ?

Gość cala 13
A na czolo - grzywka. Duze stopy - nie da rady zmienic :) ale super paznokcie mozna zrobic i jakies fajne buty sie znajda ! Moja kolezanka ma rozmiar 43 i ma 173.

Gość no niestety
Niestety nie mam tak ładnych ust jak Angelina Jolie, tylko jakieś paskudztwa. Uwierz, wolałabym mieć cienkie kreski zamiast ust. Naprawdę wszystko we mnie jest brzydko. Zresztą pewnie widziałaś wielu brzydkich ludzi, więc się nie dziw.I oczu też nie mam przepięknych. N Makijaż też mi nic nie daje, nie wyglądam ani trochę lepiej więc szkoda forsy i czasu. Jeśli chodzi o Magdę Szejbal - nos ma okropny, ale resztę twarzy ładną. I ją stać na operację plastyczną. Operacja po wypadku? Jakim? Widzisz, Ciebie przynajmniej stać, ja pewnie w życiu nie uzbieram bo nie dość, że jestem brzydka to jeszcze głupia, a będąc czymś takim to się dostanę najwyżej na studia w Psiej Wólce i będę pracować w hipermarkecie :/ A poza tym mój nos to nie "nosek", tylko "nochal" :/

Gość cala 13
No niestety ! ja maialam wypadek jako dziecko i musialam czekac na operacje do okresu dojrzewania. Wiem ze to wydatek, rodzice mi pomogli. Pamietam jak musialam zrobic fotki u fotografa, przezywalam pieklo. Pani fotograf chyba wiedziala ze na operacje ide i nic nie wziela pieniedzy. a foty drogie, bo duzo zblizen bylo a musialam miec profesjonalne. Ja nienawidzialam swojego nosa, nie byalam na zadnych zdjeciach w szkole, na studiach nie ma mnie nigdzie!Nigdy nie wiesz co sie stanie! Wiem ze to moze nierealne, ale jak bys cos odkladala, to za kilka lat moze sie uzbiera! poza tym to z mozgiem tez powinnas sobie cos zrobic :) jak chcesz na kasie pracowac to pracuje, mysle jednak ze jak sie wezmiesz, to studia stoja otworem! oczywiscie o ile tylko chcesz!

Gość cala 13
aha, zapomnij o nochalu. Od dzis jest NOSEK i juz :)

Gość ja tez chcem