Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda35

Dom na nowo malowany - kto ma?

Polecane posty

Witam serdecznie:) Mam ogromna prośbę, szukam książki \"Dom na nowo malowany\" Magdaleny Grycman. Czy ktoś dysponuje może tą książeczką i mógłby ją odsprzedać?

Gość albo tu
skopiowac adres i usunąc spacje

dzieki za chęci, ale wyskakuje komunikat, ze strona nie istnieje :( Tek ksiązki nie ma w księgarniach, bo nakład jest wyczerpany, dlatego szukam tak, może ktoś ma odsprzedać.

bo w linku MaMani jest spacja, skasuj ją kopjując linka do pola adresowego i będzie ok. Cena ksiązki 28 zł.

Eliza :) skopiowałam, wyskakuje księgarnia senior i jak chcę dać do koszyka to następuje przekierowanie na merlin, i inf.strona o podanym adresie nie istnieje :(

Bardzo zalezy mi na tej książce, może koś ma niepotrzebną, albo może odsprzedać.

Gość PanXXY
Szukasz dalej? To napisz do wydawnictwa: biuro@edition2000.com.pl

Gość do PanXXY
ale masz refleks - temat jest sprzed 3 lat :(:(

Gość gość
zanowni Państwo, Z przyjemnością informujemy o wznowieniu książki Magdaleny Grycman „Dom na nowo malowany”. Obecne wydanie zawiera trzecią część do tej pory nie publikowaną. Przesyłamy informacje o książce, a także o możliwości jej zakupu. Poniżej zamieszczamy link do strony zamówienia. Zamówienia prosimy kierować do: Monika Prokuska tel. 665 717 403 tel./fax 55 261 80 30 www.aac.netidea.pl lub poprzez formularz dostępny na stronie: https://form.jotformeu.com/60492062039351