Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z zagranicy

Co znow ten Kaczynski zrobil, ze smieja sie z nas w Anglii?

Polecane posty

Gość pytam z zagranicy

poklocil sie zkims zyco? prosze o przystepne wyjasnienie, gdyz nei znam sie na polityce. Dziekuje z gory

Gość tez nie wiem o co cho
u nas na jamajce gazety hucza od rana

Gość Yo-lanta na emigracji
też nie wiem. na pałacu bakingam wywieszono jego podobizny:o

Gość wika24
przesluchiwał jak ubek Sikorskiego..Zachowal sie jak pieprzony cham i na miejscu Sikorskiego trzaslabym drzwiamy i miala gdzies ..i za nim mnie wszyscy tutaj zjada...jako mlode pokolenie mlodych ludzi powiem ze sie wstydze jakiego mamy prezydenta..

o dzieki bo ja po jamajsku ni chu chu:O

Gość pytam z zagranicy
wIka 24 dziekuje bardzo za wyjasnienie. A powiedz mi jeszcze czemu Go przesluchiwal?

Gość wika24
Czy pan zna Rona Asmusa? - pyta Kaczyński. - Nie widzę związku ze sprawą tarczy - odpowiada Sikorski. - Powtarzam pytanie: czy pan zna Rona Asmusa? - Nie widzę związku. - Zna pan? - Zna go pani Fotyga, ja go też znam. - Proszę zaprotokołować: "Potwierdził, że zna Rona Asmusa". Czy pan jest tłumaczem? - pyta dalej prezydent. - Jakie to ma znaczenie? - dziwi się Sikorski. - Czy pan jest tłumaczem, powtarzam pytanie? - Nie rozumiem, jaki to ma związek ze sprawą. - Proszę zaprotokołować: "Odmawia odpowiedzi na pytanie, czy jest tłumaczem". - Nie jestem tłumaczem, ale dobrze mówię po angielsku, czego dowodem jest dyplom uczelni wyższej, którą ukończyłem w Anglii. - Czy pan tłumaczył wczorajszą rozmowę telefoniczną Donalda Tuska z amerykańskim wiceprezydentem Dickiem Cheneyem? - Nie. Tłumaczył ją tłumacz Białego Domu, który był na linii w czasie rozmowy Tusk-Cheney. Cała rozmowa w BBN była pełna emocji. Nie obeszło się nawet bez osobistych wycieczek. - Pańskie ego jest rozdęte do monstrualnych rozmiarów - rzucił w pewnym momencie prezydent. - Jeśli pan będzie mnie nadal obrażał, wyjdę - miał, wg gazety odparować Sikorski. :)prosze

co za wstrzasajaca ta rozmowa, naprawde:O

Gość fkfkkkffkfk
Oczywiście zrobiła się spacja. Trzeba przekopiować i ją usunąć.

Gość wika24
a zeby byc obiektywna powiem ze w trakcie rozmowy z P Fotyga zz ktorej sie dowiedzial ze Kaczynski uwaza go za zdrajce Polski i takie tam...Sikorski powiedzial ze mozna byc prezydentem ale mozna tez byc chamem:)pozdrawiam

Gość wika24
majac 18 lat,jestem w stanie potwierdzic..wstyd ji to straszny..gdzie ludzie maja oczy??czy wkoncu kiedys przejrza na oczy moi rodacy?

Gość pytam z zagranicy
ale jaja hehe dzieki Wika i buziaki:)

Gość wika24
prosze ale nie ma za co:)pozdrawiam