Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanapani

jestem nienasycona....czy ze mna wszystko ok?

Polecane posty

Gość zdolowanapani

jescze pare dni temu bylam dziewica a teraz mam ogromna ochote na seks i to pare razy na dzien zastanawiam czy czy to aby normalne?

Gość pasteczka
za niedlugo ci przejdzie inaczej cierpisz na chorobe niedosytu:P:P

a pewnie, że normalne. Demonek się w tobie obudził;) Jak masz z kim to korzystaj do woli;) tylko pamiętaj o zabezpieczeniu

Gość zdolowanapani
chlpak poki co nie narzeka ...ale zast sie czy go to nie meczy...

bardzo normalne to nowe doswiadczenie dla ciebie tylko zeby chlopak wyrobil:P tak to bedzie cudnie:)

Gość lulek
A jak facet nie wyrobi, to tez napewno znajdziesz rozwiazanie. I nie zaluj sobie, orgazm za orgazmem to jest to.

jak najbardziej normalne Problem tylko w tym że jak jesteś bardzo młoda i facetowi się znudzisz i ciebie zostawi to zaczniesz szukać innego i dalej następnego i zrobisz z siebie "pogotowie seksualne" dla swojego srodowiska i to nie jest fajne do budowania sobie rodziny.Dlatego problemem jest zbyt wczesne rozpoczynanie życia seksualnego dla dziewczat

Gość teomea
ja tez tak miałam ze jak zaczęłam współzyc to normalnie właziłam na swojego chłopaka ze stale sie smiał ze mnie ze ja taka nienasycona, potem sie to wszystko unormuje , chociaż ja to mam spory temperamencik chyba dlatego ze dosc długo czekałam az strace cnotke bo juz miałam 22 latka i tera zsobie odbijam ale chłopak zadowlony

Gość zdolowanapani
zas sie czy panom to nie przeszkadza? moja chlopak poki co nie narzeka ale to trwa dosc krotko zast sie czy po dluzszm czasie nie bedzie wykonczony:)

Gość a jak twoj pierwszy raz
bolało mocno?

Gość ja8686
nie wiem ile razy dziennie to robicie.Na poczatku jest fajnie, ale bywa, ze z czasem cholpaki nie wytrzymuja i nawet raz dziennie potem to dla nich udreka. A moze bardziej sa wykonczeni psychicznie, ze znow beda musieli stanac na wysokosci zadania. Daj mu czasem odpoczac bo po miesiacu zacznie cie unikac.

Gość zdolowanapani
bolalo...ale szlo wytrzymac.... no wlasnie boje sie ze zacznie mnie unikac nie mowi nic teraz ale ... ile razy? 3-4 razy dziennie

Gość za czesto
lepiej przystopuj bo mi sie znudzi szybko 🖐️

Gość zdolowanapani
:(

Gość kokokl
3-4 codziennie?, jesli bez przerw, to miesiac wytrzyma. oczywiscie zalezy od jego temperamentu i potrzeb, nawet jesli mu to zacznie przeszkadzac ,to i tak pewnie sie nie przyzna, a zacznie unikac.

Gość zdolowanapani
hmm nic nie mowi poki co ...teraz to zaczynam sie bac:(

Gość za czesto
to sie nie boj tylko rob to rzadziej ;) a jak niewytrzymujesz to zjamij sie czymś albo idzcie razem gdzies na miasto :)

Gość le jajajaja
hahah rob to rzadziej:) ale sie usmialam jak mu to nie przeszkadza i tobie tez nie to robcie to tyle razy ile macie ochoty nie sluchaj glupich rad facet sie cieszy a ta cala reszta tutaj jest zazdrosna:)

Gość rzadziej rzadzijje
bo ci dupa wyjdzie ten seks :P

Gość upupupup

Gość bookhaki
wez udzial w bukkake z wyposzczonymi prawiczkami...... taką ilością "tryskającej milosci" nasycisz sie na kilka dni ;)