Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarno biala

tlumaczenie z pol na ang .Ratujcie bo pilne !!!!

Polecane posty

Potzrzebne mi na ang cos takiego: Szanowni Panstwo, zlozylam u was zamowienie, niestety nie moge wplacic pieniedzy systemem pay pal, poniewaz moj bank nie akceptuje takiej formy platnosci. Prosze przeslac mi dane, potrzebne do przeslania pieniedzy systemem western union. dziekuje. Kurcze poratuje ktos , to naprawde wazne !!

Gość Master of Jordania
Przetłumaczę, jak przelejesz mi na konto 50 zł. Jak jesteś chętna, to podam maila i się dogadamy. Bye.

nie przesle. po pierwsze dlatego ze jakbym miala to zrobic, to poszlabym na miejscu do tlumacza. po drugie to nie dla mnie tylko dla mojej siostry. po trzecie wypchaj sie----pazerny zawsze traci :P)

Gość hgkugykiuy
Szanowni Panstwo, zlozylam u was zamowienie, niestety nie moge wplacic pieniedzy systemem pay pal, poniewaz moj bank nie akceptuje takiej formy platnosci. Prosze przeslac mi dane, potrzebne do przeslania pieniedzy systemem western union. dziekuje. Dear Sirs/Mms(nie wiem nigdy co sie pisze na poczatku), I have made an order, however, it is impossible for me to pay with pay pal system because of my bank's limitations. Could you please send me all the data necessary for money transfer with wester union system. Thank you in advance.

hgkugykiuy !!! Bardzo Ci dziekuje !! Bog Ci w dzieciach wynagrodzi :) Milego dnia i jeszcze raz dzieki :)

Gość skąpy zawsze traci
bo tłumaczenia na kafe są choojowe

Yo dicks ! I bought at You any badziewie, but my bank called that You sucks and not transfer money to You. Please suck my pussy and get out \'cause not I\'ll drive to U with my friend Winnetou. Cya jerks.

Ja nie jestem skapa .siostra zapytala, czy moge jej pomoc.powiedzialam ze nie bo nie potrafie ale zapytam , moze ktos na kaffe zechce pomoc.I tyle.A ty szukasz odrazu okazji:P)

Gość santorini
Could you please send me? to się trochę gryzie. nie lepiej, Could you send me all the data necessary for money transfer with wester union system, please? swoją drogą, nie brałabym na poważnie tych tłumaczeń, bo niektóre są ni w cipę, ni w oko :D

Gość lepiej napisz
nie mam pay pala podaj numer konta aahahhaahaah

Gość początkująca27
tak to jest jak sięszuka głupich chętnych za darmoche :] trezeba było się uczyć angielskiego a nie na kimś ciągle żerować

tak to jest jak sięszuka głupich chętnych za darmoche :] trezeba było się uczyć angielskiego a nie na kimś ciągle żerować A Ty jestes pewnie z tych cwaniaczkowatych co to za pomoc przy niesieniu zakupow chca 5 zeta , bo niby frajerami nie sa? :P heh.

Gość hgkugykiuy
Could you please send me? to się trochę gryzie. to sie absolutnie nie gryzie, tak sie normalnie mowi/pisze. oczywiscie precinki tzreba powstawiac.

Gość początkująca27
mylisz pojęcia, to po pierwsze. a po drugie, dość ważne dokumenty tego typu nosi się do tłumacza, dużo byś nie zapłaciła, a miała to zrobione o niebo lepiej. jednak skoro się burzysz to najwidoczniej masz ten kompleks, że za młodu nie uczyłaś się angielskiego.

Gość santorini
hgkugykiuy - zwracam honor ;)

Ty jestes laska nienormalna :) Tak , nie uczylam sie angielskiego , uczylam sie niemieckiego :P) A nawet gdybym nie umiala zadnego to co to ma do rzeczy.Sprawa wyskoczyla nagle, trzeba bylo to szybko przetlumaczyc i tyle. wystarczy troche zyczliowsci. Zawsze znajdzie sie taki przemadrzaly cwaniaczek jak Ty , ktory wyskakuje ze swoimi "dobrymi" radami. Wspolczuje Ci w realu, bo z takim podejsciem kiedy bedziesz w potrzebie , okaze sie ze nie ma kto Ci pomoc.Nie ze nie potrafi tylko nawet nie zechce.Jak Bog Kubie... :P) I nie pisz mi tu tylko ze ty sobie swietnie rade dajesz sama ze wszystkim . Nikt nie potrafi wszystkiego :P) Dziekuje jeszcze raz w imieniu siostry i swoim , tym zyczliwym ktorzy zechcieli poswiecic mimo wszystko te kilka minut i przetlumaczyc ten tekst 🌻

Gość początkująca27
nie napisałabym gdybyś nie wyskoczyła z tym tekstem : "nie przesle. po pierwsze dlatego ze jakbym miala to zrobic, to poszlabym na miejscu do tlumacza. po drugie to nie dla mnie tylko dla mojej siostry. po trzecie wypchaj sie----pazerny zawsze traci )" bo to było conajmniej niestosowne z Twojej strony.. i to Twoje podejście niezbyt dobrze rokuje na przyszłość, wyobraź sobie. Jestem ciekawa jak bardzo ty pomocna jesteś, zawsze mogłaś tą wiadomość od dziewczyny wyżej olać, a jednak musiałaś coś napisać, to było żałosne.

Taa .... a proponowanie na dzień dobry płatnej usługi było bardzo na miejscu :O

ja z taka pierdola do tlumacza tez bym nie leciala.. gdyby to byl francuski to bym pomogla bo co mi szkodzi