Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość varka19

Pies ze schroniska - sterylizacja ?

Polecane posty

Gość varka19

nie orientujecie się może czy pies wzięty ze schroniska jest wysterylizowany ? Czy każdy czy na życzenie ? Jeśli nie to jaki jest koszt sterylizacji ?

Gość varka19
???

Raczej na pewno jest - a na pewno moga to zrobic jak poprosisz (niekiedy nie da sie tego zrobic od razu, np pies jest za mlody czy po jakiejs chorobie - wtedy umawiasz sie na zabieg np za 3 miesiace) Aha - i jak mozesz to przyjelo sie ze zostawiasz jakis "datek" za psa - aby pomoc schronisku.

Gość niestety ale raczej jest
wysterylizowany...

Gość fnfh
zwykle są natomiast koszt sterylizacji suczki to tak od 300 (może mniej) do 600, zależnie od gabinetu, wielkości zwierzęcia jak i wieku ja wkrótce będę płacić 500 za dużą sukę, starszą więc wymagającą szczególnej uwagi ze względu na większe ryzyko

Gość dokłądnie się dowiedz
ja wzielam psa ze schorniska, rocznego, nie dowiadywalam sie o sterylizacje, ale po dwoch tygodniach jednak rozwazylam za i przeciw i udalam sie do schorniska gdziew czesniej za psa dalam 50zl chcialam by mi wskazali gabinet ggdzie mu zrobia sterylke za darmo. i... uwaga! nie bylo takiej opcji, skoro wzielam to mam sie sterylką zajac sama :-o zaplacilam z wlasnej kieszeni 80zl

Gość dokłądnie się dowiedz
ciekawe gdzie te 600zl za steruylizacje czy kastracje krzycza :-o w 300zl kazdy sie powinien zmiescic czy to suka czy pies, i raczej w kazdej klinice czy gabinecie :-o

Gość fnfh
W Gdańsku, pytałam w dwóch gabinetach, wszędzie widełki były takie same, to samo piszą znajomi na listach dyskusyjnych dot. psów. No ale nie wykluczam że cena jest inna dla właścicieli rasowców a inna dla kogoś kto wziął mieszańca i lekarze nie mają zaufania co się tam dalej będzie z psiną działo... Często stosowane są jakieś zniżki dla psów ze schronisk, to może stąd te ceny oscylujące wokół 100 złotych?

Gość fnfh
I nie pisz że każdy się zmieści w kwocie do 300, bo gdy ja się pojawiam z moją dużą suczką to słyszę że co najmniej 400 złotych mam zapłacić (w najtańszym, osiedlowym gabinecie gdzie co najwyżej na szczepienie bym się odważyła).