Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nike Fission

wpoldo drugiej a ja jeszcze siedze w pizamie /

Polecane posty

Gość ja też...
ja też tak siedziałam jeszcze 15 minut temu :P

a mi sie nie chce ubrac, a poza tym nie mam majtkow :O nie to ze nie wypralam ale generalnie to mam tylko 2 pary ktore sie nadaja do chodzenia reszta stare juz drą sie w rękach i rozłaża :O ::O:O:O gdzie kupic jakies fajne damskie majtki? :)

Gość zazdraszczam
:classic_cool:

Ja w sumie tez się niedawno ogarnęłam, bo do piwnicy mnie po dzem wyslali i list ze skrzynki :P

U mnie jeste taki sklep na miesciochu, ostatnio gaciorki ATLANTIC na przecienie były ;D

u mnie taka wioska ze do najblizsze sklepy sa w centrum handlowym i musze jechac autobusem 20 minut a jak pojechac kiedy nie mam sie w co ubrac ;/

Lol, to wez przyklad z Paris i Dody, mini i bez gaciorkow, tylko ogól kota :D No nie przesadzaj, napewno cos masz, zresztą nikt Ci nie będzie oglądał bielizny :)

skoro ma 2 pary majtek to czasem musiala chodzic bez,w razie gdy pierwsze osrała a drugie..tez osrała.No ewentualnie chodzila w osranych. Aczkolwiek lepiej byloby bez

nie no pralam na zmiane kazde na wieczor i do rana zdazyly wyschnac. :P ale gwoli scislosci - nie sram do gaci :P