Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tropiciel absurdu

Dziewczyny w wielkich ciemnych okularach

Polecane posty

na pol twarzy, a la "mucha". Czy nie zdajecie sobie sprawy jak glupio i aseksualnie w nich wygladacie? Laski, ktore w lecie wygladaja jak w narciarskich goglach? Co w nich widzicie takiego? Jesli juz tak bardzo przeszkadza wam slonce, to nie mozna zalozyc jakis zgrabnych okularkow, zamiast "muszych gogli"?

tak to jest jak sie czyta wyznaczniki mody(kolorowe brukowce dla pań) ktore okreslaja trendi tego lata.

Gość Ale takie
nosza tylko brzydkie zakompleksione laski, ktore wola ukrywac swa brzydote pod tymi goglami. To po prostu rodzaj maskowania sie.

hej,hej,ja mam okulary sredniej wielkosci za durne 5 zl! zadne haiem

bzdura,kazda dziewczyna podazajaca za moda nosi takie pingle,nie wazne czy jest ladna czy nie.

Gość ughhhhhhhhhhhhhhh
a ja uwielbiam wielkie, musze okulary:) od zawsze:) takie wlasnie zasłaniajace pol twarzy:) i mam dokładnie w d*** co kto o tym mysli mijajac mnie na ulicy:) i mam lat 25 :) a o tym czyu jestem aseksulana nawet nie chce mi się wypowiadać, bo i tak zaraz ktos mi pocisnie, ze dowartosciowuje się, a tak naprawde jestem małym prosiaczkiem leczącym trądzik:)

Lo, matko, to to teraz jest trendy? To proponuje od razu kominiarke na leb zalozyc. Dopiero incognito bedzie i cool. Choc nie wiem, czy trendy :D.

Gość mam takie
w samochodzie. Jak prowadzę są idealne :D

jesli takie pingle nosi co druga na miescie to znaczy ze to jest trendy o tak. no takie trendy nastaly..jednym sie podoba,innym nie.. a trzecim sie nie podoba ale nosza :D mi leza sredniej wielkosci z fajna oprawka ale tylko gdy mocno slonce daje w oczy. W innym wypadku wole bez.

skoro okulary ,jak wspomniales,sa na pol twarzy,zaslaniaja wiecej niz wory pod oczami. Hie Hie

Gość mam takie
nie, mamy okulary korekcyjne :P. Musze google można założyć na te okulary, nie trzeba kupować przyciemnianych szkieł korekcyjnych :D

a ktoz Ci to sprawdzi,kazdamoze powiedziec ze kupila je w Ha i emie i po sprawie.. ja mam za 5 zl ii...co? Hm jak dobrze ze moda i bycie trendi jest dzis takie tanie &-)

Gość ughhhhhhhhhhhhhhh
tropiciel no średnio błyskotliwy jesteś musze przyznać... chodziło mi o to, że nie będę opisywać jak bardzo jestem czy nie jestem "seksulana" czy aseksulana, bo jak napiszę, że jestem świetną laską i nie ma dnia żebym tego nie odczuwała obojetnie czy mam muchy na sobie czy nie mam, to zaraz mi i tak ktos pocisnie, ze sciemniam:) proste:) co do okularów - najlepiej kazdy niech pilnuje swojego nosa:) polików oczu czoła i okolic tez..... nie podoba się - nie patrz i zabron swojej kobiece nosic jesli ją masz:) i tyle:)

Gość Sa takie gogle
w sklepie "wszystko" po 4,50, czy jakos tak. Sa nie tylko trendy, ale i w dodatku kazda moze sobie na nie pozwolic, hehe.

Gość 12345678901234567890
Dziewczyny w wielkich ciemnych okularach czytają Bravo Girl i mają za sobą pierwszy przygodny dyskotekowy seks i są bezmózgowymi yeti :D

Gość Gość

Noszę takie sportowe okulary bo mi się od zawsze takie podobały i mam gdzieś teorie spiskowe innych na ten temat. Ale ludzie są durni ! Nic im się nie podoba.