Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nektarynka ot co

Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym firmy ANNA -Stosowałyscie moze?

Polecane posty

Gość jak sa dobre opinie to
kupuj ;-) Ja zawsze sugeruje się opiniami na wizazu ;-) Co prawda nie stosowałam nafty z olejkiem akurat tej firmy ale innej i nie mogłam domyc włosów, nawet za piatym razem nie schodziła :-o Dużo nie stracisz, 5 zł to nie majątek ale nie w każdej aptece można znaleźć nafte tej firmy której chcesz

Gość nektarynka ot co
Właśnie czytam,ze wiele kobiet nie moglo jej zmyć tak samo jak u wielu kobiet dała się ona zmyć bezproblemowo heh,wiec juz nie wiem ale zobaczymy,tylko nie wim,czy nakłądac ją przy skórze głowy(ponoc pobudza porost) czy na cale włosy(czytaląm,ze fajne efekty daje pomieszanie tegoo z odrobiną cytryny)czy na same końce?,Jak to robiłyscie?

Gość jak sa dobre opinie to
Ja zawsze nakładałam na całe włosy i skórę głowy, tak jak pisało na opakowaniu, nie używałam jej przed każdym myciem włosów ale jak miałam więcej czasu. Raz w tygodniu możesz zrobić taką maseczke z tej nafty dodając jedno żółtko i kilka kropel soku z cytryny i potrzymać poł godziny a później zmyć. Szczerze mówić to nie chciało mi się z tym bawić więc odstawiłam nafte.