Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjtołdii

CZY TERAZ WSTYDEM JEST BYĆ CHUDĄ ALBO SZCZUPŁĄ LASKĄ ???KAŻDY KRYTYKUJE CHUDSZE!

Polecane posty

Gość jjtołdii

chudsze od siebie zwłaszcza. cholera macie tak ze grubsze koleżanki wam ciagle mówią jakie z was szkapy i ze nic nie jecie pewno !najdziwniejsze jest ze nie umiem sie odgryżć nigdy takiej grubszej.nie wiem czemu nikt ni epotrafi powiedziec ale jesteś gruba a ale jesteś chuda każdy!

Gość surkatka_złośliwa
przesadzasz. Mnie to nie przeszkadza, bo są o wiele chudsze i nie ma nic obraźliwego w nazwaniu mnie chudą(a nie jestem), albo mówieniu żebym więcej jadła. Gorzej jakby ktoś nazwał mnie grubą. Mnie to cieszy i mam zamiar szczycić się swoją figurą jak najdłużej będę mogła.

Gość jjtołdii
i nie mowcie ze to zazdrość bo niektóe naprawde mówią to chamsko i szczerze a nie z zazdrosci

Gość ale masz dylemat
jednego czego nie masz, to problemów z odchudzaniem się :-) Czego koleżanki zazdroszczą, bo wciąż szukają nowej diety, która g.. pomaga.

Gość jjtołdii
no mam dylemat jestem wysoka i chuda mierze 170 cm i waże 53 kilo tylko a mam 25 lat moje wymiary dokladne to : biust 97 talia 74 biodra 93-94 udo 52 srodek uda 48 kolano 38 I NAPRAWDE MAM DOŚC KOMENTARZY ZE JESTEM SZKAPA.

Gość to jedz więcej to utyjesz

Gość zacznij żreć hehee

Gość to co ja mam powiedzieć jak
mam 50 lat i ważę 42 kg przy 160 cm wzrostu? Żarcie nic nie pomaga, jestem zdrowa i po prostu taką mam przemianę materii. Trzeba sie przyzwyczaić, że zawsze tak bedzie i tyle. W ciąży utyłam 20 kg, ale po miesiącu zniknęło wszystko.

Gość chude jest piekne
i taka prawda

Gość ale ona ma dobre wymiary
ja mam podobny problem, tzn dbam o dietę- nie jem produktów wysoko przetworzonych, fastfood'ów, staram się ograniczać konserwanty (czytam składy przed zakupem), preferuje kuchnie sródziemnomorską.... i często ludzie patrzą na mnie jak na dziwoląga, albo snobkę, któa robi to dla szpanu!

Gość cholera jasnaaaaaa
JAKA PROWOKACJA?

Gość nie przejmuj sieee
w ten sposob grube kwoki lecza swoje kompleksy;)

to jest bardzo dziwne, bo jestem szczupła i jakoś nikt mnie za to nie krytykuje i nie słyszałam nigdy krytyki pod adresem szczupłych, no chyba, nawet dziewczyne okrąglejsze mówią, że lepiej jest byc szczupłym, zreszta jakbys nie zauważył/ła to w mediach od wielu wielu lat lansuje się szczupłość jest to chyba tysięczny topik na temat, autorowi chodzi chyba o to aby dziewczyny zaczęly się kłócić

Gość ja tez mam problemy z tego pow
odu .