Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleśnikk

czy ktoras z was tez tak robi

Polecane posty

Gość naleśnikk

ze bierze pod rzad dwa opakowania tabletek antykoncepcyjnych bez robienia tej siedmiodniowej przerwy??

Gość Ja tak
Ale tylko raz na rok, latem, ponieważ mam zawsze takiego pecha, że okres mi wypada na urlop, a wyjeżdżam w ciepłe kraje :). Ginekolog mi pozwolił, pod warunkiem, że nie będę tego robić częściej niż raz w roku. Biorę Cilest.

Gość Grooszek
zrobiłam tak tylko raz, gdy zmieniałam tabletki, a to było pomiędzy pierwszym a drugim opakowaniem

Gość aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj
dziewczyny, może tu mi poradzicie coś. Biorę cilest i przez pomyłkę wzięłam o jedną tabletkę za dużo - biorę o 21, wzięłam wczoraj, dziś rano - bo mi się ubzrudało że wczoraj nie wzięłam :/ ... Następną mam wziąć dziś o 21? Czy będę zabezpieczona? pomóżcie!

Ja często nie robiłam przerw... praktycznie co 2 lub 3 opakowanie robiłam 7 dniową przerwe a potem znowu 2 lub 3 opakowania brałam pod rząd bez żadnej przerwy.To było zalecenie lekarza odnośnie moich dolegliwości ze zdrowiem. Obecnie nie biorę tabletek wogóle i niestety \"dolegliwości\" wracają i chbya znowu będę musiała zacząć brać tabletki. Dodam że stosowałam Yasmin.