Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiniiiiiiii

kto ze mną wypije??

Polecane posty

e tam hamuj :D w sumie to nie wiem co mi jest ale jak pije grzanke piwko to mi lepiej :classic_cool: :D ogolnie zlapalam jakies cholerne przeziebienie jak bylam nad zalewem w tygodniu (no bo jakzeby inaczej w srodku zimnej nocy wypic lodowate piwo:P na plazy)

nie założyłam, bo mi to niepotrzebne faceta? ojjj chyba zgłupiałas!! 😠 tata i wloski? sprawdzasz mnie? oj brzydko :P rude loki, firma budowlana A teraz juz cicho.

ellinka -a gdzie bylas nad zalewem? jak sesja? opowiadaj mi tu zaraz! no, jak jeszcze calkiem zamroczona nie jestes:P mialam problem z kompem, nie moglam swojego hasla nigdzie wpisac, tylko poczta w o2. mi dzialala :O gino musi byc czyste łza :classic_cool:

Gość 19pt08
wydlubalem kawalek tematu, zapali ktos?:classic_cool:

nad zalewem sulejowskim u faceta :classic_cool:, sesja jak sesja jeden glupi przedmito do tylu (zastanawialam sie nawet nad zlozeniem skarbi an prowadzacego za dyskryminacje ale to juz dluza histroia) wiec sesja wlasciwie do przodu bez jednego przedmiotu :D a jak u ciebie:>? zamroczona daj spokoj, ja odzylam jak poczulam piwo :D

Gość 19pt08
palimy dobrego holendra :classic_cool: za 5 minut bedzie po temacie :) :P :D🖐️

nie hiena, co mysle o michale i ewce to mysle, pisalalam, ze mi cos z kompem sie stalo, pozniej na chwile to odblokowalam jakos i nawet pisalalm eksperymentalnie i zrobilam smutna buzke na topiku o m, ale zaraz pozniej znow cholera wziela system :O elliinka- o ja, ale Ci zazdroszcze takie wakacje z facetem, moj kurde w wojsku jest, ale za 2 tygodnie przyjedzie na urlop :D. u mnie ok, wszystko zdalam, ale gdzie resocjalizacja a te maszyny dziwne :P hihiihi ;) a jak ogolnie samopoczucie, juz sie pozbieralas w miare? 🌻

ciezko idzie w tej sprawie, dzisiaj mija rowno pol roku... ta, zeby jeszcze facet mial tyle czasu co ja dla niego:o ale trudno, jedynakiem jest wiec musi pomagac rodzicom:) choc za niedlugo jedziemy wkoncu na wakacje nad morze :D ide grzac nastepne piwko :D

Gość 19pt08
co u was, nadal saczycie mocz przez rajtuzy?:classic_cool:

Gość nalejcie mi do pełna