Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

czym przekladacie ciasto Murzynek ?

Polecane posty

Kwaśnym dżemem - np. porzeczkowym. A na górę polewa i jakaś posypka - wiórki kokosowe, mielone orzechy, płatki migdałowe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Myślałam ze mnie czymś zaskoczycie a tu lipa :p tez przekładam dżemem i na to robię polewę :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja nie przekładam bo nie lubie :D Za to dżem truskawkowy lub powidła daje do masy.I po wystygnięciu polewam czekoladą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Przypomniało mi się ;) kiedyś przekładałam bitą śmietaną, też pycha :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja kupuję krem do tortów błyskawiczny i daję trochę mniej mleka noż w opisie. Na dużą blachę trzeba dwa kremy tzw. Podwójne porcje. Pycha jest i można sobie urozmaicać, np. z kremem czekoladowym, śmietankowym, orzechowym, adwokatowym. Polecam!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kremem budyniowym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamusia.zabusia
Domową konfiturą z aroni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Bita smietana z zelatyna i bananami pokrojonymi w polplasterki. I troche wtedy tej masy na wierzch posypane prazonymi na suchej patelni wiorkami kokosowymi. MNiammm :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mniamusne
:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×