Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sagula........................

Mój pies to urwis i bardzo go kocham

Polecane posty

Codziennie rano wkada swój nos pod koldrę i dotyka mojej nogi. Jak mam sie nie obudzic? A wogole to jest suczka Diana i bardzo ja kocham. Jest moim najwierniejszym przyjacielem,ktory na pewno nigdy mnie nie zdradzi i nie oszuka. Jej sztuczki mnie rozrajają. Lezy sobie teraz obok i patrzy na mnie tymi madrymi oczami.Polacy bardzo lubią psy i myślę, że w kazdym prawie domu jest ukochane stworzenie,

Gość 3fuhwxwcef
fajnie a co nas to obchodzi?

ja mam 2 pieski i też je uwielbiam ..starszy nazywa się Dafi a młodszy Paździoch :)

Gość Sialalinkaaaaaa
Paździoch :D slodko, dlatego wole zwierzeta od ludzi, bo nie ranią i zawsze sa wierne

Pąździoch nas znalazł i tak już zostało wieźliśmy go aż z nad morza ...prawdopodobnie był bity ,wszędzie niestety ale już jest po wizycie u weta i jest oki ..

taki przygarnięty i niechciany piasek będzie Ci wierny na zawsze... tak Ci sie odwdzięczy za Twoja opiekę nad nim....

Uwielbiajazde samochodem. iedzi wtedy taka dumna na tylnym siedzeniu i zawsze wyczuje chwilę, kiedy wjeżdżam do lasu, ktory daje jej schronienie przed ludżmi i tam czuje sie bezpieczna.Mimo, ze jest taka plocha to ogromnie wierna i daje wiele radosci.

Każdy pies jest inny i ma swój indywidualny charakterek,Dafi jest poważny i trochę nieufny mimo że rozpieszczony od maleńkości,a Paździoszek jak to Paździoszek ,towarzyski krótkonogi i gadatliwy przyjaciel :)