Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrrrr

KTO ZAPIERDALA ZA 1300 ZL MIESIECZNIE????

Polecane posty

Gość Wrrrrrrr

No wlasnie caly miesiac zapierdzielam za marne 1300 zl na rękę. Kurczę, gdyby jeszcze ktoś mnie w tej firmie szanował, by spojrzał ile ja mam roboty i że praktycznie się nie wyrabiam... Nie!! Bo tych palantów to nie obchodzi, bo maja ponad 2 tys na reke a inni robia za nich wszystko. To tego jeszcze szmaca Cie na kazdym kroku, jednak tak umiejetnie ze niczego w sumie udowodnic sie nie da. Rzadza mna dwie baby i zyje juz tutaj tak ponad 5 lat :( Kiedyś powiem im z pełną satysfakcją - ZWALNIAM SIĘ!!! i szukajcie drugiego takiego jelenia - no ale póki co nie stać mnie na takie szaleństwo :/

Gość ramciapamcia
zagraj dziś lub jutro w duzego lotka i olej to

Gość bnt
a szukasz czegos?

Gość KREM DO TWARZY
A NA JAKIM STANOWISKU PRACUJESZ I CO ROBISZ

Gość taka prawda....
wielu frajerow sobie wmawia "kiedys znajde cos lepszego" a pozniej i tak zasuwaja w znienawidzonej robocie do emerytury:o dlatego im wczesniej poszuksz czegos innego tym lepiej... poza tym im jestes mlodsza tym masz wieksze szanse wiec nie trac czasu

Gość stazystka
he he!dobre ja mam 20 lat i zapierdalam cały miesiąc za 640 zł więc sobie porównaj

Gość To i tak masz dobrze ...
... ja miałem za etat 940 zł, a z nadgodzinami jakieś 1300 właśnie - nauczyciel :-O Dobrze, że rzuciłem tę robotę...