Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiakowa11

zobaczcie to !!!! duchy istnieją

Polecane posty

Gość mało rozumny kszyś
nudaaaaaaaaaa

Gość misiakowa11
to zobacz do konca a nie po 3 min mowisz ze nuda a film trwa prawie 10

Gość widzialas kiedys ducha
? nie?...........no widzidzisz.....a ja...................... znam kogos kto widzial i opowiedzial mi to i owo....;)

Gość misiakowa11
jak bylam mala to widzialam dlatego wierze i tez znam duzo histori o dduchach jak kazdy nie chwal się

spadaj wiesz :( na noc takie cos? :( i już się boje na samą mysl o duchach ... :( nawet nie mam zamiaru ogladac tego :( :P:P

Gość men life is life
suuuuuuuuuuuuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znow nie bede spala ;/ drug filmik az mi sie goraco zrobilo :D sama w pokoju jestem sluchawki glosno byly i sie tak wystraszylam

Gość misiakowa11
hehe :) ale pierwszy filmik tak sie wystraszylam , nie bede dzis spała

Gość margaret donova
o fuck .. pospane

Gość czego tu sie bać to tylko
nic nie znaczący filmik można przecież zmontować nigdy nie widziałam takowego mózg płata nam figle ludzie wszystko podkręcają duchy nawiedzone domy ehhhhh społeczeństwo...

ja się boje ogólnie siedzieć w nocy po ciemku jak sobie o duchach przypomne :P kiedys spałam tak do ściany obudziłam się nie mogłam się ruszać taka jakaś sparaliżowana byłam i czułam że nad łóżkiem ktoś stoi a ja się nie moge odwrócic:o moze to nie był duch tylko coś innego w śnie ale bądz co bądz i tak się boje.. najlepsze bylo jak mi kuzynka opowiadała że ze znajomymi wywoływała duchy na wakacjach i wszystko pięknie było nic się nie działo a nagle na ramie jej spadł pająk krzyżak .. :D to sobie już wyobrażam co przeżyła :P

ja mam tak samo zasypiam przy tv, czasmi przy swietle codzien ;/ zawsze sie boje mam glupie mysli

Nosz kurwa mać, zabiję za ten drugi film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mało łbem w sufit nie wyrżnęłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przespaliscie nocke po tym
?;)

Gość kolokosk
dobre to !!!

Gość katije
O KURDE PRAWIE Z KRZESLA SPADLAM, JESZCZE MI SIE RECE TRZESA JAK TO PISZE

Gość cocolinia
2 filmik sie wystraszylam ha ha ha !!! a pierwsze ciekawy

Gość lololo12
nie obejrzałam do końca bo po kilku miinutach juz w gacie robie a trzeba isc spac a nie sie bac:((

ja siedziałam wczoraj w nocy przy swietle w pokoju bo wyjsc sie balam i zasnac tez :o dopiero zasnelam rano :P jak juz bylo jasno i nie bylo tej okropnej ciszy... dzisiaj juz mi lepiej jak czytam ten temat o duchach i inne:D

mi tez ale ja zasnelam o 4 , ogladalam jakies glupie filmy , jakies gry itd co chwile ustawialam tv na 90 min tylko jak firanka sie ruszyla to bylam sparalizowana .. przez swoją ciekawosc

dobrze ze nie jestem sama co sie tak boje duchow:P ktos by sobie mogl pomyslec ze wariatka :D

Gość duchów nie trzeba się bać
one nie są groźne, tylko zagubione. Jak się widzi ducha - to najlepiej zapytać czego chce, czego potrzebuje - a on odpowie, że modlitwy. A jak nie odpowie - to też tego samego. I tylko tego-a nie niczyjej krwi, duszy itp.

duchow nie trzeba sie bac - ja slyszalam ze nie wolno do nich mowic ani ich zaczepiac a tym bardziej czyms w nich rzucac...

Gość duchów nie trzeba się bać
może wtedy jak się powie nie to, co trzeba. Ale wtedy przeważnie smutno patrzą, bo one chcą tylko jednego. Gdyby mi to ciocia nie powiedziała, to pewnie nie pozbyłabym się ducha z mojego pokoju. Co prawda nic mi nie odpowiedział, ale modliłam się za niego i już nie przychodził.