Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze niech ktos poradzi

Robię dzisiaj pierwszy raz karpatkę i nie wiem czy wszystko zrobiłam ok

Polecane posty

Gość prosze niech ktos poradzi

Bo mąkę do gotującej się wody z margaryną powinno sie chyba stopniowo wsypywać i rozbijać grudki,a ja wsypałam na 2 razy,bo bałam się,że mi się przypali mimo że na małym gazie było. teraz to ciasto wygląda jak tłuczone ziemniaki.To dobrze czy źle?Wyrośnie mi to?Czy może od razu wyrzucić i nie tracić jajek?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuuuuup

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zawsze wyspuje make na raz i rozcieram poki sie jeszcze gotuje, grudki sie nie robia i latwo sie rozciera. Jesli nie masz grudek z maki to jest ok, wbij jajka i piecz, jesli sa to sprobuj je rozetrzec.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze niech ktos poradzi
Jednak wyszło,alpy wyrosły :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×