Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssalssa

Wieczór panieńsko-kawalerski, dajcie pomysły!

Polecane posty

Witam, w połowie sierpnia mam swój wieczór panieński i z narzeczonym postanowiliśmy, że będze on razem z kawalerskim. I tu sprawa się komplikuje, muszę razem z moją świadkową wymyślić zabawy uniwerslane i dla Pań i dla Panów, żeby było miło, sympatycznie, śmiesznie. A wszytko to z małym nakładem finansowym, bo nas organizacja ślubu i wesela spłukała na jakiś czas:-D Poza tym myślę jeszcze nad innymi atrakcjami... Z góry zaznaczam, że nie będzie ani rozbierających się zarobkowo Pań i Panów (to również uzgodniliśmy).Pomóżcie i dajcie jakieś sensowne pomysły, proszę. Pozdrawiam

dodam jeszcze, że wieczór odbywa się na wynajmowanej sali tylko w towarzystwie znajomych.

Gość Zofija13
Hej!...a może mieszkasz w dużym mieście?Jeśli tak,to dam Wam pomysł,z którym się ostatnio spotkałam.Na starówce dziewczyna poprosiła ok.200-tu mężczyzn do zrobienia zdjęcia,to było ciekawe. Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji ślubu i dobrej zabawy!

Wiatm! Pomysł super, ale moje miasto raz, że nie jest aż tak duże i brakuje nam czegoś w rodzaju rynku, a dwa, że chyba nie jestem aż tak odważna...Dziękuję za życzenia:-)

moja przyjaciółka zorganizowała wieczór panieński w parku rozrywki z paintballem,jazda na quadach,mostem linowym,a potem ognisko.oryginalnie było.

tylko, że ja mamograniczony budżet, na samo wesele wywaliliśmy już 20000 no i traz trza oszczedzać:D poza tym mam już zamówioną salę (darmo) więc szkoa byłoby nie skorzystać. Są chyba jakiś fajne zabawy, które można zorganizować na miejscu, he?

Panieński i kawalerski razem? Eeeeee.... I facet i baba muszą się wyszaleć - i nie chodzi mi od razu o korzystanie z "ostatniej nocy wolności" ale o normalną zabawę w męskim / damskim gronie - obleśne dowcipy facetów i babskie ploteczki. Nie wyobrażam sobie takiej imprezy wspólnej...

Hm, no narzeczony mi to zaproponował a ja nie chciałam odmówić, jakoś głupio było. Poza tym znajomi są zadowoleni, więc jest ok. Ja lubię słuchać sprośnych dowcipó, a narzeczonydamskich ploteczek;-)

Gość Zofija13
Hej!To jeszcze raz ja.A może zróbcie po prostu dyskotekę przeplataną grami weselnymi.Masz dostęp do internetu,więc kto Ci podpowie,w każdym innym regionie Polski są inne zabawy,np.zabawa w parach w dmuchanie balonów,przekładanie surowego jajka przez nogawki partnera,zabawa z talerzami,jest ich wiele i naprawdę można się wybawić...a potem pochwal się jak było. Dobrej zabawy!

A mżesz coś więcej powiedzieć na temat tych gier i zabawa? Albo podpowiedzieć, jakie zadania mogę wymyślić mojemu narzeczonemu na test przyszłego męża? Narazie mam tylko masaż stópek:D

Gość Elektrochłopek
Normalnie, będzie dobrze

Gość amelia1982
Ja na wieczór Panieński mojej siostry zamówiłam koszulki różowe z fajnym nadrukiem i ze słynnymi cytatami panny młodej, firmy której je zamówiłam: Projektant Nadruków zajęła się zaprojektowaniem koszulek i dodaniem stylowych grafik, koszt jednej koszulki wyniósł tylko 30 zl tak wiec firmą naprawdę polecam http://www.projektant-nadrukow.pl/

Gość bertii
Byłam niedawno w takich pokojach z grami i tajemnicami. Wspólnie z koleżankami szukaliśmy skarbu:P Fajna zabawa w QUEST ROOM, w Warszawie, przy ul. Mazowieckiej 7.

Gość ImperiumGadzetow

Na naszym blogu znajdziesz mnóstwo pomysłów na zorganizowanie wieczoru kawalerskiego:

https://imperiumgadzetow.pl/blog/15_pomysl-na-wieczor-kawalerski.html

Zobacz.