Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PolaPolaPOla

chyba zaraz umre normalnie zycie czasem jest be

Polecane posty

;( no zaraz zejdę z tego swiata chyba, ząb po kanałowym juz 6 dzien boli mnie tak, ze chodze po ścianach, od miesiąca szukam pracy i nie mogę znalesc, i w ogole wszystko jest do dupy:( mam nadzieje ze to sie wkrótce odmieni ale jak narazie porażka........ ktos ma podobne problemy?:P ;) Pozdrawiam wszystkich załamanych:P

o matko jak ten ząb napierdziela:( w tym tygodniu zjadłam juz z paczke ibupromu, pare pyralginów, dzis ketonal :P zaćpam sie normalnie tym świństwem, ale wyrobic nie mogę. bylam wczoraj u dentystki ona mi zdjecie zrobila rozwierciła zamknęła z powrotem i powiedziala ze wszystko jest dobrze i nie ma prawa boles. idiotka to czemu mnie tak nawala;( buuuuuuuuu

o matko jak ten ząb napierdziela:( w tym tygodniu zjadłam juz z paczke ibupromu, pare pyralginów, dzis ketonal :P zaćpam sie normalnie tym świństwem, ale wyrobic nie mogę. bylam wczoraj u dentystki ona mi zdjecie zrobila rozwierciła zamknęła z powrotem i powiedziala ze wszystko jest dobrze i nie ma prawa boles. idiotka to czemu mnie tak nawala;( buuuuuuuuu

Gość nie no nie wierzę
jak Cię boli po kanalowym to idz do dentysty, nie powinien bolec a mozesz tylko sie nabawic problemow.

kiedy ja wlasnie bylam u dentystki wczoraj:( powiedziala ze nic tam nie ma prawa bolec bo wszystko jest ok

Gość nie no nie wierzę
to idz do innej (lepiej to skonsultowac) ps zab jest martwy, nie ma prawa bolec, jak boli to moze to byc np torbiel lub inne badziewie chyba ze problem lezy po stronie psychiki (moze Ci się wydaje ze boli lub jestes lekomanka) :P

lekomanka to chyba nie jestem, strasznie mnie wkurza zjadanie tego badziewia. wiesz co i to chyba nie psychika bo normalnie mi wezeł chłonny spuchł i boli jak diabli. zaczyna ucho. a ta dentystka dobra jest, sama nie wiem.. u mnie w przychodni nie ma innej narazie bo jest na urlopie. do prywatnego nie pojde bo chwilowo mam jakies 3 zł w kieszeni..;( zaplacze sie normalnie.

nie no nie wierze--> :P i to w ohole dziwne z tym zebem bo niby cos mi tam wsadzila ( mowila ze to lekarstwo) czyli chyba nie trucizna, cos tez mowila ze nerw wyjela. ale w karcie mialam napisane potem nazwe tego czegos co mi wsadzila w zeba ( inna dentystka powiedziala ze to wlasnie jest trucizna)wiec ma prawo bolec. a ja do niej, ze to chyba nie trucizna skoro nastepna wizyte mam dopiero umowiona za miesiąc... nienawidze lekarzy!!!!!!1

Gość balladynka32
sluchaj, idz do innego dentysty, ona nie znalazla wszystkich kanalow, czasem tak jest. masz stan zapalny. albo rozwiercila zbyt gleboko, do okostnej, wsadzila za duzo materialu uzupelnijacego i korzen rozsadza. trzeba isc, wyjscia nie ma. ja mialam pierwszy raz lecozny zab kanalowo w zeszlym roku - naczytalam sie w necie chyba ze sto artykulow. zab po kanalowym niby jest martwy, ale ja np. swoj czuje dosc dobrze, mysle, ze tezlekarz nie znalazl wszystkich kanalow, ale przynajmniej nie ma stanu zapalnego.

Gość balladynka32
aa, skoro masz trucizne, to ponoc rzeczywiscie ma prawo bolec - trucizna zabija żywe komorki zęba.

Gość nie no nie wierzę
czekaj czekaj, to ten zab jest jeszcze w trakcie leczenia czy jest juz wyleczony ? jesli leczenie jest zakonczone, to nie powinien bolec jesli jest w trakcie, ma prawo bolec (trucizna zatruwa zab, on obumiera i dlatego jest bol, to normalne) ja osobiscie kanalow nie robilabym panstwowo, ale jesli nie ma innego wyjsca ...

:) balladynko dziekuje za wsparcie:) dzis u mnie w przychodni przyjmuje tylko ta dentystka, a moja bedzie w poniedzialek. mam nadzieje ze dam rade wytrzymac do powniedzialku jakos.. poszlabym zaraz ale na prywatnego nie mam kasy. a jak do poniedzialki nie wyrobie to jutro ide znowu do tej flondry co ostatnio. moze cos znajdzie...

nie no nie wierze--> cos tam mam w tym zebie. ta dentystka co to robiila powiedziala ze to jakis lek ale nie trucizna. powiedziala ze wyczyscila 2 kanały a jednego jej sie nie udało. zamknela to i kazala przyjsc 1 wrzesnia. wczoraj tak mnie bolalo poszlam do innej dentyski. ta nie bardzo wiedziala co jest z tym zebem bo w karcie bylo napisana nazwa trucizny. ale dentysta przy kanalowym nie zostawia trucizny na ponad miesiąc nie? juz głupia jestem normalnie. dziewczynki powiedzcie mi a jesli to trucizna, to naprawde bedzie tak bolec jeszcze długo? bo słyszlam ze jak bardzo długo i mocno boli to dali za mało trucizny. przeciez nie moge jeszcze miesiac jesc przeciwbólowych codziennie

Miyuki--> :D mam nadzieje mam nadzieje ze sie wszystko ładnie ułozy. szukam tej roboty i nic, nie odpowiadają, albo dzwonia ze chcą na pełny etat, ja w wakacje moge na pelny ale potem chce cos dorywczego to sie nie zgadzają. wczoraj bylam na rowmowie, tez bylo nie ten teges. płaca 5 zl na reke tylko praca od 7 rano do 15, ( ja musialabym 1, 5 godziny dojezdzac) nie oplaca mi sie wcale.