Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiperkatywna

występując z PIS-u co byście powiedzieli?

Polecane posty

Gość hiperkatywna

Ja bym powiedziała TAk - uwaga: "Partia ta, która kiedyś dawała nadzieję na stabilizację , a nawet na pewien postęp, która miała określone poglądy zamieniła się nagle w kameleona. Potwora przyczajonego gdzieś wśród zarośli, małego gada, który zmienił barwy i w taki sposób, niewidzialnie, chce wciągnąć swoje ofiary w odrażającą gardziel swych kolejnych niepojętych decyzji oraz poglądów". Jak wam się podoba takie sformułowanie. A może wolicie "PIS stanął w rozkroku".

Gość marysiasmutna
"Ojciec Dyrektor czarno Was widzi !!"

Gość baj baj kaczory

Gość lechosław
a ja bym powiedzial: "daruj mi życie o wielki Jarosławie😭 😭 "

Gość Komu sie to dzieje
A ja bym powiedzial tak: wystepuje z PiSu,poniewaz juz sie tak naczytalam zydowskiej gazety dla Polakow a takze innych gazet polskojezycznych(ale nie myslacych po polsku) i tak sie naogladalam komunistycznych telewizji takich jak TVN,czy Polsat,ze nie mam wyboru.Myslec sama nie potrafie,a tam,w tych mediach sprawa jest jasna:PiS jest na tyle partia niebezpieczna dla istniejacych ukladow,powstalych na zasadzie porozumienia tzw.opozycji z komunistami,partia propolska i antykorupcyjna,na tyle jest partia chcaca by w Polsce zylo sie dobrze wszystkim Polakom a nie tylko kolesiom z bylej PZPR i ch rozowym wspolnikom z PO,ze nie mam wyboru.Tak dalam sie oszukac,ze wystepuje z PiS. Podpisano-otumaniona Polka.jedna z coraz mniej licznych.

Gość hiperkatywna
No nie wiem - tekst o kameleonie jest niezły. Może tylko trochę literówek i że z kolorowego motyla się zmienił w kameleona (jak dla mnie) albo może jakieś inne poczciwe zwierzątko. Dobre, pracowite, uczciwe. No to jakie? Taki ideał. Zeby było obrazowo.

Gość hiperkatywna
No jakie jest idealne zwierzątko - mrówka? Za dużo pracuje. Pszczoła-królowa?też nie. bóbr - też się kiepsko kojarzy. Może wśród gadów jakieś? Może wąż jadowity jakiś taki - kobra królewska?

Gość hiperkatywna
No nie wiem - był w każdym razie czytelny i rozszyfrowalny, a nagle stał się kameLeonem z ODRAZAJACA GARDZIELA - to bardzo ważne!!! - no i co? Czy nie tak się uprawia patriotyzm w Polsce? :( To też jest odrażające - jak dla mnie.

Gość hiperkatywna
Zamiast kobry daję PYTONA. Co wy na to?

Gość hiperkatywna
PIS z pytona stał się kameleonem. Muszę dac z rodzaju męskiego - rodzaj męski - inaczej co z anakondy rzeczmy stał się kameleonem? Nie wiem.

Gość hiperkatywna
Spieprzaj podszywaczu - żałosny annusie. Idż i se wsadz pistolet do dupy. I pociągnij za gwint. To jedynie może Ci pomóc w Twojej sytuacji. :(

Gość hiperkatywna
No ale ten kto ma to powiedzieć nie robi nic tylko zgarnia kasę więc żeby mu Tusk nie odpisał "witaj kolejny darmozjadzie polski w naszym POdupconym klubie" :(

Gość hiperkatywna
Wiesz - on też obbiecywał cuda. I co? I teraz Cud uda się z PO! Nawet się rymuje :(

Gość hiperkatywna
Tusk mu odpisze "Witaj warchole polski..." albo "witaj młody chamie polski...".Albo "witaj chytry Słowianinie rozpoznaję cię po minie". No wiecie :(. I gdzie ten cud?

Gość hiperkatywna
No wiecie - ten gość lata tylko po imprezach i mówi, że kocha Polskę. A ja nie? Ja też kocham Polskę, a co mam z tego? A teraz w ogóle go nie ma. "Witaj kolejny warchole u koryta" powita go Tusk w PO. A pan Kaczyński pożegna go słowami "Odejdż zdrajco zapiżdziały". Takie rzeczy :( Takie cyrki będa - ja to wiem :(

Gość hiperkatywna
Zapiździały bo on jest z małej wioski - ta osoba. Dlatego tak napisałam, a nie z innych powodów. A w ogóle jestem A- POLITYCZNA. Ja to tylko lubię KONKRETY. Np. biznes.

Gość hiperkatywna
Ale może ktoś chce to bedę pisać przemówienia - nawiązujące do zwierząt. Zawsze. I śledzić polski patriotyzm koryta. Zawsze będeę zwracać uwagę na słowo NIEWIDZIALNIE i na tym się oprę. A jeśli założę partię to nazwę ją NIEWIDZIALNI. Bo jej członkowie ( i członkinie) będą NIEWIDZIALNI jako osoby, ale ich pracę będzie można widzieć. 🌼

Gość Komu sie to dzieje
Tak jak mowilem tuz po wyborach,gdy dowiedzialem sie,ze niestety wygraly media,czyli PO: juz niedlugo nie bedzie tych,co glosowali na POrabancow.Uwierzyliscie zydowskiej gadzinowce-to macie .Tylko dlaczego my wszyscy musimy cierpiec z powodu waszej glupoty?

Gość hiperkatywna
Będzie to praca u podstaw - "Wczoraj wysypisko dzisiaj San Francisko" - tak będziemy śpiewać. I naszym patronem będzie San Francisko. Będzie o roślinach, zwierzętach, ekologii, turystyce. O JEDZENIU. Kżdy dostanie po piwie na naszym wiecu wyborczym. To MOJA PARTIA.

Gość hiperkatywna
piwo i kiełbaska - to podstawa. Bez tego nie zaczynam nawet nowej partii. Ale gdyby tak pomyśleli ci to tak mają myśleć to by na pewno takiego shitu nie było jaki jest. I to wcale nie jest głupie to piwo i kiełbaska. I zaraz pytanie powinno paść "co za piwo?" , "co za kiełbaska?" a jak nie ma takiego pytania to całość też należy chrzanić. Bo TAK :(

Gość hiperkatywna
A skąd kasa na piwo i kiełbaskę - od ludzi, których przekonaliśmy wcześniej. Jeśli ktoś dał to znaczy się coś są warte nasze pomysły, no ale wiecie jak jest. Elektorat to nie 2-3 osoby. Elektorta to powiedzmy 1000 osób. I te wszystkie osoby muszą mieć jakieś IQ. No. Tyle.

Gość hiperkatywna
No bo wiecie - jak IQ jest minus jeden to co to wszystko warte? No nic. No nic... a od czego zależy wiele? No ? Proszę od odpowiedzi. Pozdrawiam nie licząc że odpowiecie :( hiperaktywna

Gość Komu sie to dzieje
Ci,ktorzy nie glosowali na PO-wiedzieli kim sa ci ludzie jeszcze przed wyborami.A dlaczego wiedzieli?Bo znaja historie wlasnej ojczyzny.Wiedza kto i kim jest.Wiedza zatem,ze ten smiec,ktory zginal ostatnio w wypadku spowodowanym przez siebie,oraz jego koledzy tacy jak Michnik,Mazowiecki,Kuron itd.,oni nigdy nie chcieli upadku komuny.Oni chcieli socjalizmu z ludzka twarza.Znacznie blizej im do Kiszczaka,czy Moczara niz do Moscickiego,czy Pilsudzkiego.Media sa wlasnie w rekach takich ludzi jak Kiszczak.Nadal przeogromne wplywy maja ludzie wyszkoleni przez Rosje sowiecka.Tych obcych agentow chcieli usunac PiSowcy.POrabancy dali im znow prace.To oni ukradli Olszewskiemu materialy z kilku lat jego pracy.Materialy te pokazywaly jak dalece POrabancy sa powiazani z Rosja.A co na ten skandal klamca zawodowy-Tusk?On uwaza,ze wszystko jest w porzadku.Takie stanowisko....byloby skandalem.Byloby,ale w panstwie prawa.jego autor skonczylby na politycznej banicji.A w Polsce?Przyjrzyjcie sie jaka jest roznica tych wszystkich standartow.To jest tragedia.Tragedia jest to,ze wiekszosci Polakow n ie prtzeszkadza fakt,ze rzdzi nimi klamca.Przestapca.To jest prawdziwa tragedia niemal przez wiekszosc niedostrzegana.A dlaczego?Bo kazdy sadzi po sobie....

Gość powiedziałbym
A spieeprzaj, dziadu!