Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxymalnie oburzonaa

Co wy na to?Ja jestem tym oburzona!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

oglądałam dzisiaj w11. Porwano 8letniego chłopca.Najpierw padło na byłego pracownika ojca dziecka..który zadzwonił że jesli chce odzyskac dziecko ma dac 100tys.. w tym czasie komisarze pojechali do dziadka który powiedział że ten ojciec dziecka którego wymieniłam wyżej nie jest jego biologicznym a biologiczny siedzi w wiezieniu.. napoczątku było jeszcze że dziadek mówi ze mu uciekł pies ktory jest postrachem wsi.Były pracownik przyjechał z kobietą po kase na plac zabaw oczywiscie ich złapali.Oni zeznali że widzieli jak chłopiec wsiada do auta podali rysopis padło na biologicznego ojca chłopca i ze podszywli sie pod porwanie bo chcieli odzyskac kase.Biologiczny ojciec napadł na stacje benzynową gdzie został złapany... Na komendzie opowiada że owszem miał chłopca ale nie skrzywdził by go bo go kocha i takie tam .. i zeznał że chłopiec uciekł mu gdy stali na swiatłach powiedział że na drodze do Wrocławia (to tam gdzie mieszka dziadek). Komisarze jadą do dziadka który bawi się z psem,mówi że znalazł go przed chwilą i że Olka (tego chłopca nie było u niego) no i komisarze dopytują się kiedy pies uciekł doszli do tego że w tym samym czasie co pies uciekł Olek miał być u dziadka...Pytają gdzie znalazł psa on że w lesie lecą do lasu znajdują chłopca zagryzionego przez psa dziadka! Dziadek strasznie rozpaczał... Ojciec biologiczny,podszywacze dostali wyroki bo wiadomo... Dziadek chłopca za nieumyślne spowodowanie smierci dostał 2 lata więzienia w zawieszniu na ileś tam:o + uspienie psa. Waszym zdaniem wyrok był ok?

wiesz co jesteś jakaś nienormalna justystysia78 z tym linkiem jak się macają faceci których nie można wyłaczyc:o nie wchodzcie na to!

Gość 23657
Tak w zasadzie to nie wiem o co chodzi.O niskie wyroki,o uśpienie psa,o podszycie się byłego pracownika pod porywacza........... Czym,konkretnie jesteś oburzona?Może samym faktem,ze coś takiego się wydarzyło?

no wybaczcie ale pies zostal slusznie uspiony :O naprawdę lubię zwierzęta, ale nie do tego stopnia zeby pies zagryzal ludzi a ja go trzymam nadal mimo ryzyka ze ucieknie i zagryzie kogos jeszcze :O

tak z psem się zgadzam. Ale moim zdaniem dziadek nie powinien isc do wiezienia za takie coś :o ogladaliscie to w ogóle? Ja ryczałam jak on biegł za Aska i Sebastianem a potem widząc leżacego wnuczka padł na ziemie i zaczął okropnie płakać :( i jeszcze wyrok 2 lat w wiezieniu:o

Gość 23657
Piszesz,że dziadek ma wyrok w zawieszeniu.Nie pójdzie za kraty.

Gość pies nie powinen zostac
uspiony... Zaplacil za glupote wlasciciela :( Zawsze winny jest wlasciciel :(

podszywy :o napisałam że 2 lata więzienia w zawieszeniu na ileś tam chyba na 3. To chyba znaczy że 2 lata siedzi a 3 ma w zawiasach?

Gość i dobrze że uśpiono psa
Piszesz, że dostał 2 lata w zawieszeniu na ileś tam. Tak więc jeśli dziadek zmajstruje coś przez te ileś tam lat to pójdzie siedzieć na dwa lata. Przez te ileś tam lat musi być grzecznym obywatelem. Jeśli natomiast popełni przestępstwo z innego paragrafu to może dostać kolejne zawiasy. I zawiasów można się dorobić do 10 lat z różnych paragrafów.

Gość maskotka króliczek
to znaczy że nic nie dostanie durnota a nie prawo w tym naszym kraju to wszystko jest nienormalne wy sie psem przejmujecie a dziecko zostało zagryzione dociera czy jeszcze nie? to był dziadka pies i on za niego odpowiada , nie obchodzi mnie że był załamany trzeba było pilnować psa i nie dopuścić do takiej sytuacji powinien odsiedzieć te 3 lata albo 2 a nic nie dostał tylko psa,mu uśpili , co jest z tym krajem głupki rządzą i widać efekty , jeszcze na wakacje jadą , tosz to apokalipssssssssssa

Gość maskotka króliczek
znaczy ze co przeżywam? :P .Poziom intelektualny kafeteria mnie rozbraja :P kiedy ktoś tu zrobi porządek :D

Gość maskotka króliczek
chamstwo sie szerzy własnego zdania nie można mieć !!!

Gość maskotka króliczek
0/10