Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moherowy beret z ciastkiem

Wasz wygląd przed i po ciąży

Polecane posty

Gość Moherowy beret z ciastkiem

Co się zmieniło? Biust większy , mniejszy obwisły? Rozstępy są? A mozę wyładniałyście? Cera zrobiła się piękniejsza? Piszcze co zauważyłyście :)

Gość frajdaweozspasdew
wiekszy biust,rozstepy na posladkach juz prawie nie widoczne ,cera mniej sie przetluszcza

Gość jeszcze nie wiem
bo poród przede mną (za tydzień);) jak na razie nie mam rozstępów i mam nadzieję, że tak pozostanie;) cyce jak donice i mam nadzieję, że wrócą moje - normalnej wielkości;) cera się pogorszyła wiec chciałąbym "swoją" po porodzie;) no i wiadomo NAJWAŻNIEJSZE: swoją wagę:D

Trosz kę niewidocznych prawie rozstępów mam. Piersi takie jak były- nie obwisły :) ,cera chyba też sie poprawiła. Jestem ogólnie zadaowolona ze swojego wyglądu. Choć dodam , żebez diety i siłowni sie nie obyło.

ja rowniez jestem zadowolona. Biust mam w prawdzie z lekka obwisly;) ale dobrany stanik i wygladaja na jedrne i sa wieksze niz przed ciazami. Wiadomo troche rozstepow,ale nie najgorzej. Ogolnie po dwojce dzieci jestem zadowolona z mojego wygladu

Jest ok :) Piersi urosły i takie już zostały (mimo, że nie karmiłam piersią). Mam kilka rozstępów na biodrach i piersiach, ale są praktycznie niewidoczne. Brzuch mam trochę większy, ale to przez lenistwo i brak chęci do ćwiczenia. Ogólnie jest dobrze :)

Gość moja dzidzia
biust o jeden rozmiar wiekszy i jedrny caly czas tak jak byl, zero rozstepow, cera taka sama, waga juz taka sama jak przed ciaza(53 kilo), czyli wszystko super, ale bez glodowki sie nie obylo :)