Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunny girl

Czy jego zachowanie jest normalne czy po prostu jest idiotą ???

Polecane posty

Gość bunny girl

Zostawił mnie bo nie powiedziałam mu odrazu że zażywam tabletki . Taki mały zarcik , ale gdy widziałam że on gotuje ze złości chciałam pogadac i powiedziec mu . Problem w tym że nie chciał . to mu napisałam o co chodzi że może być spokojny nie bede w ciązy . Niestety dla niego było już za pózno bo jak stwierdziL stracił zaufanie do mnie. Oczywiście przeraził sie ze mogę go złapać na dziecko ha ha ha chociaż dobrze wie ze nie chce dzieci ani małzenstwa . Prosiłam by dał mi szanse ale nie chce bo mowi że za póżno . Ale na co . Nie chodziło mi o powrót by płodzić mu dzieci tylko do stałego związku bez zobowiązań . Jego odpowiedz - czemu mi tak pożno to mówisz - za póżno . O co mu k .... chodziło tak naprawde ????? Może jakiś facet odpowie mi na to pytanie ????

Gość Coala z Oz
Bunny, raz jeszcze: dostal focha bo nie powiedzialas mu ze bierzesz tabletki???

Gość bunny girl
własnie o to dostał fioła bo nie powiedziałam że biore tabletki

Gość bunny girl
bez zobowiązań czyli jesteśmy sobie jest fajnie ale nie myślimy o dzieciach ani o ślubach przez najbliższe 4 lata .

Gość Coala z Oz
olej go bunny. to typek z kategorii KONTROLER, mam takich kumpli, odpytuja swoje laski z kazdej minuty spedzonej bez nich, swietny material na domowego tyrana chyba. ja primo: pogadalbym kto sie zabezpiecza, secundo: jakby ;laska to robila za mnie to bylbym wniebozwiety bo gumka to racznej nie przyjemnosc

Gość bunny girl
normalnie olałabym każdego innego tylko że na nim zaczęło mi zależeć , zakochałam sie . Ale to nie znaczy że chce mu dzieci płodzić i do ołtarza juz iść

Gość bunny girl
najwidoczniej tak jak mówisz trzeba bedzie go olać . ach zapomniałam winna też jestem że gumka zawiodła.???!! . za młody chyba i nie wie nic o świecie

mnie nie chciałoby się o facecie nawet topiku założyć.....💤 ....ale jeśli pytasz....odpowiem, ze on nie jest fajny......

Gość ja nie rozumiemo
nie powiedialas mu, ze bierzesz tabletki anty.przezciez tabletki zabezpeiczaja przed ciaza, a on dziecka nie chce to o co mu kurwa chodzi?

Gość jbmakalsdfkas
zażartowałaś sobie z niego, to on zażartował sobie z ciebie

Gość bunny girl
no własnie nie wiem o co chodzi . stwierdził ze stracił zaufanie do mnie

Gość Coala z Oz
bunny....pls. nie roztrzasaj juz tego:) kicaj sobie po miescie i znajdz innego. caly swiat tego kwiatu.....hehe tylko Coala jest jedyny i unikalny.

Gość bunny girl
czy taki żart który wychodzi po 10 min jest powodem rozstania ??? to co zrobi gdy mu kiedyś w związku

Gość bunny girl
wyjda inne problemy i to dużo poważniejsze

Gość bunny girl
Dzieki coala

jak dla mnie to on juz wcześniej chciał CIebie olać tylko nie było pretekstu. Wymyślił teraz coś na siłe i nie ma bata by wrócił. chyba ze chcesz miec faceta do lozka od czasu do czasu(bo bedzie z inna). Smutne ale prawdziwe