Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacje pauzy spacje

babskie forum - kafeteria

Polecane posty

1) Liczenie niezliczona ilość topików zjadłam kromkę chleba - ile utyje, czy waga przeżyje 2) Diety jak schudnąć 10 kg w przeciągu jednej minuty 3)Faceci faceci to durnie "zostańmy zołzami " - zdradzają - nie potrafią okazać uczuć - porzucili dla ...( dziwki, ladacznicy , k.. innych nielotow) 4) Uroda " czy jestem ładna ?" - wlepiając zdjęcie zrobione w pokoju czy w łazience, na co chórek odpowie brzydka laska, pastet , nic zwyczajnego albo - za małe ma cyce , albo jest za gruba " czy ona jest ładna " prześmiewczo wlepiając zdjęcia wyszukane na naszej klasie 5) Gatunek kobiet filozoficzne tematy na temat " pasztetów" , wielorybów, blachar, lodziar rożnych wersji Dody z zastanawiająca puenta - lepiej byc ladna czy brzydka 6) ring niezależnie od tematów - wiem lepiej od ciebie - jesteś głupia - nic nie wiesz o życiu -a ja mam lepsza od ciebie sytuacje -a ja jestem ładniejsza ( albo inteligentniejsza) itd

Gość psioszkaaa
taaa i jeszcze pokaz swoje nogi x 10000 tematów :/

Gość psioszkaaa
aaaa i faceci siedzący na babskich forach... z tym to już w ogóle wymiękam :D

a pozniej faceci mowia , ze kobiety o niczym sensownym nie potrafia rozmawiac :(

a faceci wpadaja od czasu do czasu zeby sie ponasmiewac, albo zablysnac :D

Gość UTRAmartyna
ale trzeba przecież w życiu o pierdołach gadać, a o czym ? teatr, muzyka poważna, filozofia,historia wojny, teologia itp Idźcie na te fora jak sie nie podoba A kto cie zmusza tu siedzieć ? 🖐️ pa

Gość a ja powiem tak...
tak