Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u-sierp

urlop muszę wykorzystać,czyli 14 dni ale samemu nigdzie mnie się nie chce jechać

Polecane posty

Gość u-sierp

Dokladnie, od przyszłego poniedziałku mam zaplanowany urlop ale samotnie i w pojedynkę nigdzie nie mam ochoty pojechać. Wczasy to są dobre ale dla rodzin a skoro nie mam nawet partnerki to po cholerę mam jechać na wczasy i włóczyć się samotnie gdzieś po plaży ? Raczej zostanę w Warszawie :( Chciałbym się zapytać , w jaki sposób samotne kobiety spędzają samotny urlop ?

Gość czysta wyborowa
siedza na kafe:)

Gość 14 dni
to nie tak dużo, ja tez nigdzie nie wyjezdzałam, korzystałam z miejskich atrakcji i jakoś zleciało, też jestem sama

Gość czysta wyborowa
ja w wakacje tez nigdzie nie wyjezdzam, ale na szczescie sama nie jestem bo mam meza. jedziemy dopiero we wrzesniu a miedzyczasie pracujemy nad powiekszeniem rodzinki:))

Ja tam jezdze sama , zwykle na tydzien, szkoda urlopu na siedzenie w domu:), Bylam juz w czerwcu nad morzem i wybieram sie jeszcze raz w pozniejszym terminie:)

ja mam zaplanowane że się wyśpie, a reszta wyjdzie w praniu:P

Gość do u-sierp
moi znajomi wszyscy powyzjezdzali i ja tez siedze sama i sie nudze,nie mam faceta wiec mozemy sie spotkac :P tylko tak by pojsc gdzies nie chodzi o zadna randke, jakbys byl w moim typie ja jestem szczupla i atrakcyjna :)

Gość no proszę wystarczy wejść
na kafe i partnerki na wyjazd same się znajdują :D Może nie będzie tak dramatycznie na tym urlopie ;)