Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielegalna1986

zmienić cokolwiek od zaraz,od czego zacząć poradźcie!

Polecane posty

czuję,że muszę zmienić swoje życie, im więcej tym lepiej,po prostu inaczej oszaleję:) pierwszy krok już zrobiłam - od poniedziałku zaczynam nową (mam nadzieję,że zajebistą;)) pracę:) jestem sama,bo przed wakacjami rozstałam się z facetem:( byliście kiedyś w podobnej do mnie sytuacji? może podsuniecie mi jakiś pomysł na zmianę, choćby najmniejszą,ale nie tylko;))

Gość serrena
ja mam identycznie, facet mnie rzucił miesiac temu po 2 latach bycia...., po rozstaniu poszukalam sobie pracy, odswiezam stare znajomosci i spotykam sie z ludzmi, jestem studentką ale od poździernika zaczynam jeszcze jedna szkole, zapisuja sie na prawo jazdy bo jeszcze nie mam i na fitness....wiem co czujesz i perzez co przechodzisz. Radze Ci rob wszystko ay wypelnic sobie czas, idz na impreze, do pubu na drinka, gdziekolwiek....powinno podzialac:) Powodzenia.

Gość serrena
a Ja Fryzure tez zmieniłam a propo w/w postu:)

breee, cokolwiek:)uwielbiam po prostu jak coś się dzieje i nie lubię zbytniego zastoju i jakoś źle się czuję -teraz, w tym momencie, dzisiaj, jutro....no dosłownie cokolwiek, póki co zmieniłam pracę,no i dalej stoję w miejscu i nie wiem co dalej, nie mam pomysłu... fryzurę też lada dzień zmienię:))))

zmien fryzurke moze styl ubierania malowania sie poczujesz sie wtedy lepiej inaczej :)

np kolorek wlosow zupelnie co innego np masz blad zrob sobie na ciemny

serrena, nawet nie chodzi o to,żeby nie myśleć o byłym,bo i tak im mniej o nim myślę, tym paradoksalnie większe napady tęsknoty mam co jakiś czas;) po prostu potrzebuję zmiaaaaan i to meeeega zmian :D

ja zmienię kolorek:)samej fryzki raczej nie bardzo,mam już wycieniowane z grzyweczką tak że w sumie innej opcji w moim przypadku nie widzę;D

Gość dfsfsdgdfgewr
zmien płeć

Gość meneageres
ja sie zapisuje na tanic brzucha:D i ty tez poszukaj orginalnych kursów i sie na nie zapisz...np na salse, taniec brzucha, jezyk chiński:D albo angielski, tenis, basen, siłownia, zapisz sie do nowej biblioteki itepe;)

meneageres:) to dopiero od września,bo narazie nie mam kasiory;( przez cały sierpień będę pochłonieta pracą do granic możliwości :)