Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mata Hari

Po czym poznać ze maż mnie zdradza?

Polecane posty

Gość Mata Hari

Ostatnio moj maz dziwnie sie zachowuje..trudno jest mi pisac o tym na forum, ale wydaje mi sie ze kogos ma..nie chcialabym zdradzac jego zachowania zeby porownac je do Waszych doswiadczen z mezami-dwulicowcami...

Gość smiechaotka
bardziej dba o siebie pachnie kobiecymi prefumami nie ma ochoty na sex z toba

Gość całkowicie czarny kot
idz na sposoby zdradzanych zon zacznij czytac od poczatku ale... nie daj sie zwariowac :-)

Gość Number one
Definitywnie chce ci wynagrodzić swój skok w bok przyjemnościmi: kwity, czekoladki itp.

Gość Mata Hari
dobrze,poczytam sposoby zdradzanych zon.Ale wiecie co jest najgorsze?jestesmy 25lat po slubie ..maz nigdy nie byl przesadnie wylewny..zazwyczaj to ja inicjowalam zblizenia, prztulalam go.On byl oschly, czesto zasepiony..od paru miesiecy mj maz odmienil sie 180st.!stal sie czuły, a przygody w lozku nie koncza sie na jednym razie..a on sam mowi ze powodem odmiany jest to ze dzieci dorosly i wiekszosc problemow zwiazanych z dorastaniem mamy juz za soba.Wysyla do mnie milosne smsy, dzwoni kilka razy w ciagu dnia zeby tylko powiedziec ze mnie kocha!!To nie jest w jego naturze!Ktos kto przez ponad 20lat nie okazywal takiej milosci?Nie wiem co sie dzieje...

Gość na mojego czuja
to on cię zdradzał przez te 25 lat, teraz się nawrócił i odkrył, że jesteś kobietą jego życia

Gość Mata Hari
wydaje mi sie ze zdrada 25letnia wyszlaby na jaw...takich rzeczy nie da sie ukryc..mam racje?