Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjechanaaaaaaaaaa

Ladnie robia Polakow cenowo. W DE wszystko tansze

Polecane posty

Gość wyjechanaaaaaaaaaa

oprocz np uslug, w sensie dentysta, lekarz, weterynarz. bo jesli chodzi o kosmetyki, ciuchy i zarcie to raj. biedni Polacy!!!

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
np taka IKEA. w DE ceny np 6 euro, w PL 25zl. czyli przeliczaja dalej w najlepsze euro za 4 zl albo i wiecej. OBLED!!!

Gość bogata Polka
I love tusk :P spadaj moherko :P

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
nie chodzi o to, czy jestes bogata czy nie. czlowiekowi nigdy nie jest dosyc:) chodzi o to, ze w PL musisz wydac dwa razy tyle na glupi kosmetyk, ktory kosztuje tutaj polowe mniej, adekwatnie. to, ile sie ma nie ma nic do rzeczy, ze jest po prostu drozej, wiec przestan sie obnosic z pieniedzmi, ktorych pewnie i tak nie masz:)

Gość bogata Polka
Zapłacć nawet 3xtyle niż jest warte, byle kochać Tuska! Im drożej tym lepiej ! Wiwat Tusk !

Gość Jak skonczy to
Wyjechana ale ty farmazony pieprzysz.Tez jestem zagranica i po przeliczeniu na zlotowki wychodzi tak samo>Chcialas blysnac jak kometa Halleya:-p

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
haha. a moze ty w czechach jestes?:) przyjedz do DE i zrob zakupy, to szczeka ci opadnie. chociazby woda termalna avene. 300ml-38zl. tutaj standard to 7, gora 8,50. i co, nadal wychodzi ci to samo? a moze ty biedna nadal przeliczaz euro za 4 zeta i myslisz, ze juz kredyt splacilas??? :) :) :D

Gość Jak skonczy to
mieszkam w UK i przestan sie chwalic gdzie to ty nie bylas i co nie widzialas bo zalosna jestes:-P

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
ty chyba niczego juz nie rozumiesz. niczym sie nie chwale, nawet nie zaczelam (chocbym mogla zaczac, ale nie w tym sek i to nie miejsce i pora na to:) chodzi o to, ze nie rozumiem pewnej rzeczy, jakim cudem euro spadlo do 3, 2-iles, a wszystko w najlepsze przeliczane jest najczesciej w stosunku 1:4? tego nie rozumiem i chcialam zapytac innych, czy ich tez to nie frapuje, ale jak zwykle musiala sie znalezc jakas zakompleksiona dziewczynka z prowincji, ktorej sie cos nie spodobalo:)

Gość Jak skonczy to
ZAL.PL

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
czy udzieli sie ktos jeszcze oprocz tej intelektualnej klody???

Gość bogata Polka
No jasne ... Polska kochać Tuska ! Tusk na prezydenta ! By żyło mu się /jeszcze/ lepiej ! We love Tusk ! Forever !

Gość Jak skonczy to
idz spac inteligentna kobieto,to nie pora na takie dyskusje:-)

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
ja bardzo lubie tuska. i glsowalam na tegoz wlasnie tuska, zeby nie bylo:) ale to nijak sie ma do tego, o czym pisze. czy ktos sie udzieli konstruktywniej???

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
dobra, z nikim sie nie da porozmawiac. szkoda, ze akurat tylko taki bezmozg sie do mojego topiku przyczepil. moze w innym sektorze za to bedzie lepiej hehe.

Gość Jak skonczy to
Czy Ty musisz obrazac ludzi?Nie potrafisz inaczej?

Gość bogata Polka
Konstruktywniej to jedynie sam tusk :P W razie potrzeby Palikot albo nawet Niesiołowski ! Niech żyją ! By żyło sie lepiej ! :D

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
przykro mi, ale gdyby twoj zmysl postrzegania i kontrolowania samej siebie byl nieco ostrzejszy, zauwazylabys, ze to TY pierwsza zaczelas lekcewazaco wysmiewac sie z mojego pytania, kazac mi sie zamknac i przestac chwalic, gdzie to nie bylam. podczas gdy najlepsze jest to, ze niczego takiego nie uczynilam:) czyli, jakas choroba psychiczna, mania przesladowcza? w podstawowce mialas problemy? moze czas o tym pogadac?

Gość Jak skonczy to
wiesz,chyba z Toba nie chce mi sie gadac!Dobranoc mimo wszystko.A to byla ironia a nie dwina.

Gość wyjechanaaaaaa
Dobranoc rowniez. a i owszem:) czemu nie:)

Gość basiunia...
wyjechanaaaaaaaaaa nie przejmuj się tymi debilami ja mieszkam w polsce i wiem że ceny za granicą są nieraz dużo niższe niż tutaj, a towary też lepszej jakości niż u nas. Takie życie i nic nie zrobimy pozdrawiam z polski

Gość wyjechanaaaaaa
hej basiunia dzieki za odzew. ja sie nie przechwalam, ze jestem za granica, w dzisiejszych czasach to nie wyczyn ani powod do przechwalek, chcialam tylko zwrocic uwage na ta niesprawiedliwosc. dlaczego tak jest? ze krem tutaj tej samje firmy jest tanszy i ma lepsza konstystencje niz w PL??? dlaczego tak jest? obled

Gość grgrfdhckjncjnsvjsn
firmy przeliczają z Euro według starych kursów nawet 1 zeta na kosmetyku to 1 zeta więcej why ? for money

Gość basiunia...
mnie też to wk...wia, a ja wiem że się nie przechwalasz zawsze tak było że towar lepszej jakości był nie dla nas a nam dawali ochłapy!!!!!!!!!!!!

Gość bogata Polka
"wiem że ceny za granicą są nieraz dużo niższe niż tutaj, a towary też lepszej jakości niż u nas. Takie życie i nic nie zrobimy pozdrawiam z polski " Ja o tym właśnie od początku ... Bydło idące na rzęź nie robi nic :( W końcu któraś się przyznała ... Reszta bydła przyklaskuje, że tak musi być :(

Gość wyjechanaaaa
no wlasnie, tez mnie to wkurzalo jak mieszkalam w PL. teraz moja siostra przyjezdza kupowac rzeczy tutaj bo w PL wychodzi za to smao paranoja. ech... ide spac, dobranoc basiunia i milego weekendu