Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijanka2008

44 lata starszy - czy to źle ?

Polecane posty

Gość pijanka2008

bo takiego chłopaka ma mała rosati

Gość pijanka2008
konkretnie : ona - aktoreczka lat 24, on - reżyser lat 68

Gość wiek wiek
a tu: aktorka-rezyser:) o zawody nie o wiek chodzi:D

Gość alufaa
Zerzygałabym się gdybym miała iść z takim do łozka( a mam po 40) ,chyba,ze rzygi wycierałabym pieniedzmi

Gość bleeeeeeee
ja tez mam po 40 a nigdy bym nie poszłą do łóżka z kims po 50

widziałem w Fakcie urocze zdjęcie, starego pryka z młodą rossati. Choć muszę przyznać , że ona ma coś z głową nie teges, najpierw stary pryk Max golonko a teraz Żuławski jeszcze starszy robi postępy, nie ma co.... ciekawe co na to tata panienki, mieć za zięcia faceta, który i dla niego jest starszym kolegą, nie ma co jaja jak berety......

wierzę w miłość i to bardzo, ale miłość, żeby zaistniała, muszą być spełnione warunki. Jeśli kocha się dwoje ludzi mniej-więcej w rónym wieku, chce mieć dzieci, to chyba po to się kochają, i chcą być dla tych dzieci rodzicami. W przypadku gdy młoda dziewczyna zakocha się w starym pryku, coś jest chorego w tym związku. Jak ten dzieciak czuje się gdy w szkole, kloedzy wołają, e, tam dziadek twój przyszedł, trzeba na głowę upaść, żeby dziecku robić takie niespodzianki, jest to moim zdaniem chora miłość, i nieszczęście dla obojga, a dla dzieci.......

Gość to nie miłość tylko ...
... jak ktoś tu słusznie zauważył - gerontofilia, czyli przeciwieństwo pedofilii. Tak jak pedofila nie kręcą dziewczynki powyżej 12 lat, tak gerontofila nie kręcą osoby przed 40-stką. Weronika widocznie ma pociąg to takich facetów, ale emocjonalnie wciąż jest między nimi ponad 40 lat różnicy, zatem małżeństwa z tego nie będzie, ale co sobie poruchają, to ich 🖐️

Gość oni nie są razem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj linka gdzie jest napisane ze sa , a nie wymyślasz :O

Gość tyle ze pedofilia krzywdzi
a gerontofilia nie. Nie macie problemow? Mozna kochac nie tylko za cialo, ale za caloksztalt zycia i osiagniec ( pieniadze akurat nie musza byc najwazniejsze). Picasso mial jeszcze pozniej dzieci i nie sadzę, by mialy kompleksy, ze sa jego dziecmi - przeciwnie. Chaplin też.

przy 64 latach Żuławskiego, to wydaje mi się że w większość, czasu spędzą na czekanie na zadziałanie viagry, i dyskutowanie o ruchaniu

Woody Alen jest lepszy, ożenił się ze swoją pasierbicą, Żukrowskiego wydaje się że bardzo mu blisko do Woody Allena, chyba jako zboczeniec, pedofil

mnie generalnie pstryka kto z kim, jak im dobrze razem, niech sobie są, bo faktycznie, gerontofilia nikogo nie krzywdzi, są to 2 dorosłe jednostki ludzkie. i sprostowanie do Blondyna - ludzie NIE są ze sobą żeby mieć dzieci, tylko żeby BYĆ ZE SOBĄ. dzieci to wypadkowa ich miłości, przynajmniej tak POWINNO być i jeśli te dzieci są, to super, jeśli nie... właśnie... jeśli ludzie są ze sobą żeby mieć dzieci, a mieć ich nie mogą? takim układzie ich związek okazuje się być pozbawiony celu. ludzie powinni być ze sobą dla siebie samych, a nie dla jakiejś potencjalnej przyszłości, bo życie dziwnie się plecie, o czym oboje wiemy, prawda? pozdrawiam 🖐️

tak masz słuszną rację, napisałem jakoś tak , bez pomyslunku, jestem już tyle lat ze swoją żoną, choć nie możemy mieć dzieci, ale to inna sprawa. Związek takich ludzi jak młodiutka Rossaty i posunięty w latach, Ż. po prostu śmieszy.....

Gość starszy dużo partner
to ideał dla dziewczyn o niskim libido

Gość całkowicie czarny kot
na miejscy mamusi i tatusia zainteresowałabym się czemu starszy pan obmacuje moją córkę i od kiedy to trwa...

Gość Doomekczkaaa
parntetr z szeorkim horyzontem zawowodwym;) to i korzysc dla tej co z nim jest:) marzy sie kariera w usa... był maksio..jak zoabczyła, ze jakos tak usa jets blizej niz kiedys-lata 90..zostawiła go.. teza Zuczus;)

Tatuś Rosatii sie zainteresował, bo ma chetke na najblizsze wybory prezydenckie. A córeczka w objeciach 68latka jest niepoprawna politycznie :P