Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smart231

Nastepny temat spozniajacego sie okresu

Polecane posty

Gość smart231

Ostatni okres skonczyl mi sie 4.07 a zaczal 1.07. dzis jest 3.08 i nadal nie dostalam. Wiem ze to tylko 30 dni czyli wedlug normalnego cyklu spoznilby mi sie 2 dni natomiast zwykle dostaje miesiaczke co 3 tyg., ewentualnie max 25 dni. \wspoolzyjemy bez zabezpieczenia, natoiast kompeltnie nie poamietam czy byl stosunek w dni plodne. Uprzedze pytania: nie bylam na wakacjach w cieplych krajach, a ni nawet tu nie bywalo goraco, nie mialam zadnych stresow, brzuszek mnie boli od jakichs 3-4 dni jakby na okres(zwykle w pierwszym 'uderzeniu' bolu byl juz okres) noi piersi mnie pobolewaja przy dotyku jakby na okres od kilku dni. Nie chce jeszcze robic testu bo moglby wyjsc niewiarygodny.Oczekuje tylko Waszych opinii co to moze byc

Gość smart231
halo kobietki

Gość ona 123
dlaczego współżyjesz bez zabezpieczenia??? to głupota i nieodpowiedzialność

Gość qwertynek
albo zbliża się miesiączka, albo, jeżeli był stosunek płodny, jesteś w ciąży zrób test to się dowiesz

Gość smart231
Dlaczego wsp[olzyje bez zabezpieczenia-bo moze chce miec dziecko? Ona myslisz,ze nikt nie cdhce miec dzieci?? No na test poczekam nie chce rozczarowac

Gość smart231
Ok dziekuje za wypowiedzi:)

Gość najlepiej...
zrob test jutro i bedziesz pewna czy to ciaza. Moge od siebie powiedziec tyle, ze w obu ciazach pierwszym objawem byl bol brzucha jak na okres, ale oczywiscie ten nie przyszedl. Piersi tez mnie bolaly. Moze byc to ciaza. Powodzenia trzymam kciuki zeby Ci sie udalo:)