anulka1987 0 Napisano Sierpień 3, 2008 Hej mam takie pytanko biorę już trzeci blister tabletek antykoncepcyjny i od jakiegoś tygodnia wydzielają mi się duże ilości ślucu( białego i lepkiego) jest go naprawde dużo a po stosunku to juz wogóle bo nawet członek mojego partnera jest biały...jest możliwe żeby to była oznaka ciąży??czy to efekt tabletek?? bede wdzięczna za odpowiedź:) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinkoos Napisano Sierpień 3, 2008 ja biore tabletki to wlasnie wogole nie mam sluzu nic...no chyba ze sie pdniece....ale ogolnie na codzien suchutko..nawet wkladek nie musze uzywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka1987 0 Napisano Sierpień 3, 2008 Właśnie...a ja już sama nie wiem...nigdy nie miałam sucho bardzo ale teraz to już przesada bo nawet wkładki nie nadążają czasami...a w ciąże chyba nie zaszłam skoro biore tabletki:D chyba ze byłabym tym jednym rzadkim przypadkiem:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bcdbf Napisano Sierpień 3, 2008 to tabletki jedne nie maja nic inne maja sluz bialy i duzo, ja tez tak mam, caly czas duzo bialego sluz, nie amrtw sie :)biore yASNIN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Sierpień 3, 2008 Genralnie tabeltkimoga powodowac wydizelanie siewiekszej ilosci sluzu, tak wiec nie masz sie cyzm przejmowac CHYBA ZE: sluz jest bardzo obfity bialo-zolty, bialy sekorwy i ma dziwny zapach w ciagu ostatnichkilku kilkunastu dni zauwazylas pieczenie, zwedzenie lub uczucie dyskomfortu w okloicypochwy . Byc moze to wcale nie tabletki , a zapalaniepochwy spowodowane przez grzybki. BArdzo czeste i popularne zapalenie pochwy . LEczysie latwo ,mozna w tym samym czasie brac tabletki, nie przenosi sie na partnera. Po zakonczonymleczneiu powinnac wziac tez dodatkowo paleczki kwasu mlekowego abyprzywrocic naturalne pHpochwy i zapobiec tego typu zakrzeniom na przyszlosc.NAjelpiej udaj sie do lekarza .pozdrawiam' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka1987 0 Napisano Sierpień 3, 2008 Ja biorę Yasminelle i własnie tak myślałam że to może od tabletek:) ale przy pierwszych dwóch blistrach nie miałam az tyle śluzu dlatego chciałam się upewnić:) A lekarz na samym początku przed tabletkami przypisał mi gynalgi i clotrimazolum ale za kilka wizyt mówił ze juz jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka1987 0 Napisano Sierpień 3, 2008 A tak wogółe wiecie może czy po odstawienu tabletek hormony się regulują?? bo na samym początku przy badaniu hormonów miałam baaardzo niski poziom progesteronu;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach