Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka-pedagogiki-lol

wesele - chłopak do towarzystwa jak zaprosić?

Polecane posty

mam do was takie pytanie 23 czerwca jest wesele mojej ciotki chciałabym pojsc na nie z kolegą ze szkoły problem w tym ze nie wiem jak zaproponować mu to boje się odmowy( dodam ze jest to chłopak który bardzo mi sie podoba) nasze stosunki są typowo koleżeńskie nie jesteśmy zbyt zżyci ze sobą ale sie lubimy ot tak normalnie kolega ten napewno bedzie zaskoczony jezeli bezposrednio mu to zaproponuje boje sie ze sobie pomysli ze mi sie podoba w jaki sposób mam mu to powiedzieć? jak zaprosić aby nic mu nie przyszło do głowy( na tym weselu mam zamiar zagościć w jego sercu:)) co zrobić prosze o poważne odpowiedzi

sorbinian potasu lepszy podszywaczu:) dodam że on mieszka w innej miekscowości nie mam możliwości rozmowy bezpośredniej czy telefonicznej tylko poprzez internet

przepraszam za literówki :) wybaczcie

Gość do czerwca jeszcze troche

pomyłka 23 sierpnia oczywiście :)

Gość Oblech
studentka pedagogiki ? coś kiepsko was uczą :P Masz 3 opcje sama wybierz najlepszą dla siebie. Nie szukaj probłemów tam, gdzie ich nie ma. 1: Pytasz się go 2: Idziesz z nim lub pytasz innego aż do skutku lub 1: Płaczesz w domu i nie idziesz, bo nie wiedziałaś jak się zapytać :P lub 1: Idziesz sama, bo nie wiedziałaś jak go zapytać :P

gdyby to było takie proste to juz to dawno bym zrobiła

podnosze

Skoro się lubicie to najnormalniej w świecie powiedz mu coś typu "wiesz, mam wesele ciotki 23 sierpnia, nie poszedł byś ze mną? myślę że będzie fajnie a jak nie to przynajmniej się opijemy za darmo" :p jak rzucisz jakiś taki głupi tekst to przynajmniej on zacznie się śmiać lub zartować i rozluźnisz atmosferę, nie będziesz tak skupiać się nad tym że może Ci odmówić ;)