Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość pannna ciekawskiia

Gość ...bo miłość jest
ślepa:O

Gość duperelele
widac brzydkie umieja nadrobic dupa

Gość nfagsdnflbns
bo ladne są przewaznie głupie a te brzydsze są fajne

Gość nfagsdnflbns
taka jest prawda te wszystkie cukierkowe lale puste to pozal sie boże a jak zapytasz ją o coś głębszego to zrobi karpia i odejdzie po co mi taka laska? wolę mądrą kochana odpowiedzialną a takie lalki barbie to na raz sie tylko nadają ale nie dla mnie bo mi ich zal;/

Gość greckie wakacje
bo faceci wbrew temu, co głośno mówią, nie lubią głupich, niedouczonych cipek, które dobre są do łożka, ale nędznie sprawdzają się w życiu:P po udanym seksie trzeba w końcu umieć zamienić parę sensownych zdań przy papierosie :classic_cool:

Gość lslsllslslslsl
Czyli co, że jak brzydka to od razu mądra? Bzdura. Ale co tam, bywają i brzydkie i głupie, dokładnie takie jak ci faceci co są z nimi. Dobór naturalny. Swój znajduje swego. Tyle.

Gość elis33
kiedyś też zadałam to pytanie jednemu facetowi.Odpowiedział,że taka ładna to jak idzie do łóżka to rozkłada nogi i czeka aż facet skończy,a brzydsza to żeby nadrobić stara sie jak może,by zadowolić partnera!

Gość Denn
Ja jakoś nie mogę się przemóc szukam ładnej dziewczyny,dlatego jestem sam.

Gość weponfkv
denn a ajestes chociaz przystojny?

Gość Denn
Tak myślę,że nawet nawet.Chcę znaleźć dziewczynę, która mi się podoba,oczywiste.

Gość oxoxoxoxox
Bo bzykaja i wykorzystuja ladne a wiaza sie ze statecznymi kobietami a nie lafiryndami

to nie jest reguła:O:O:O.....czasami jest tak ze do tych ładnych boimy sie podchodzic bo myslimy ze zajeta,ze ma na bank faceta,bo to moze nie ta klasa.....a z reguły okazuje sie ze ona samotna jak palec.....tylko jeszcze jest taka sprawa ze ta brzydula dla jednego moze sie okazac faktycznie nieatrakcyjna a dla innego bedzie najpiekniejszym kwiatem pod słoncem

wcale nie wybieraja brzyduli, wytbieraja wlasnie te ladniejsze, ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma, a potem juz pozostaje przyzwyczajenie itd no czasem facet nie jest tak pusty, ze wygladnie ma dla niego znaczenia, ale to tak rzadkie jak zobaczenie ducha

Gość kwiatuzekekekke
moj zost mnie dla innej ( ani brzydka ani ladna taka przecietna) tylko dlatego ze mieszkalismy daleko od siebie i jemu tak bylo na reke.zwiazac sie z inna ktora jest "na miejscu" .hehe zalosne:O

Gość capricorn_On
fajne laski czasami maja zbyt duze wymagania, nie kazdemu facetowi chce sie zaspokajac ich fanaberie;-) a mniej atrakcyjna fizycznie przewaznie = mniej zadufana w sobie

Gość MysZeLEkk
Tez mnie to zastanawia, bo slysze ze jestem ładna(CIEKAWE Z KTÓREJ STRONY) a i tak sama jak palec;p

Gość Denn
A ja słysze ineligentny,sympatyczny,super przystojniak etc. i jestem sam.

bo są za mało atrakcyjni na ładne i fajn e więc zostają im brzydkie i fajne jak są jeszcze mniej atrakcyjni to zostają im brzydkie i nie fajne i jak są jak ja to nie zostają im żadne bo aż takich desperatek to nie ma

Gość podobno nie brzydka
Mi też mówią, że jestem bardzo ładna, a do tego taka mila i fajna. Mimo tego jestem sama jak palec i pies z kulawa noga się nie zakręci koło mnie. Tzn. kręcą się, ale tak jakoś nieudacznie i niesmiało, że nic z tego nie wychodzi. Ja osobiście nigdy nie uważałam się za jakąś szczególną piękność, więc bardzo mnie dziwią te zachwyty. Już sama się zastanawiam, czy przypadkiem mnie nie okłamują.

Gość podobno nie brzydka
Acha, no i rzeczywiście, faceci wybierają te brzydkie. Mam dużo pięknych koleżanek, które są same, a największe branie mają te bardzo przeciętne, zanidbane, szare myszki.