Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pajda chleba

Dziewice po 20 - wasze opinie

Polecane posty

Gość dddccc
Tylko kompletny idiota mógłby tak myśleć.

ja mysle ze cos w tym jest :D... chociaz sa tez takie dziewczyny ktore po prostu nie dorosly do tego?:> kto je wie.... tu nie chodzi o jakis specjalny urok osobisty bo nawet najwieksza paskuda moze isc na impreze i wyrwac jakiegos tam chlopaka i z nim sie kochac... To troche smutne zeby dziewczyna do 20 roku zycia nie miala chlopaka... co innego jak ma a nie chce znim wspolzyc. to jeszcze zrozumiem...

a co byscie pomyslaly gdybyscie sie dowiedzialy, że wasza kolezanka/znajoma jest dziewicą? Chodzi mi o taką pierwsza myśl.

Gość bronek987
po prostu to sa niedojrzale kobiety

Gość bronek987
a raczej dziewczyny

Ja jak się dowiedziałam, że moja kumpela jest dziewicą, to się zaskoczyłam. Nie to, że z góry zakładałam, że ma to już za sobą, ale mimo wszystko... Ma 24 lata.

no ja mam taka kolezanke i w sumie mnie to nie dziwi w jej przypadku. jest za bardzo wybredna ;/

Gość q*****
tak, a pietnastolatki sypiające z różnymi kolesiami to dojrzałe kobiety ????????? :(

I nie jest żadnym pasztetem - ogólnie bardzo sympatyczna dziewczyna, faceci ją lubią, nie można powiedzieć, że nikt jej nie chce. Była w związku dość długim, ale wtedy była sporo młodsza i chciała czekać... Potem się rozstalii i od tamtej pory nie miała chłopaka na stałe, a jest dziewczyną, która nie idzie do łóżka na trzeciej randce... I tak wyszło po prostu.

Gość Filetowe avocado
zal.co.uk

Gość dddccc
Moja przyjaciółka straciła dziewictwo w wieku 21 czy 23 lat. Już nie pamiętam. Myślisz, że nie miała sposobności wcześniej? Po prostu nie chciała z byle kim. Ja też nie uznaję seksu bez uczucia. Nie umiałabym i tyle.

Gość pp.i.gwa
a nie pomyśleliście o takiej perspektywie, że się szanują i najnormalniej w świecie czekają aż będą pewne, że znalazły tą drugą połowę? Powtarzam... SZANUJĄ SIĘ.

hehe to mam sie juz wieszac?:P niestety jestem dziewcą niejako z przymusu, bo chłopaka nigdy nie miałam i nie wiem czy kiedykolwiek bede miala - cos szczescia nie mam, a i w kontaktach miedzyludzkich noga jestem. A puszczac sie nie zamierzam. Nie o to chodzi.

uwazam ze prawiczek po 20 to cos gorszego od dziewicy po 20. spoleczenstwo zaklada ze facet mysli tylko o jednym ale jezeli tego nei robi?... to chyba z nim cos nie tak ?:D

Gość pp.i.gwa
dddccc: właśnie o to mi chodzi :).

Gość dsg
nie mama kumpele ,super laska 185 cm, modelka, piekna dziewczyna 23 lata i dziewica, bo nie poznala nikogo kto by na nia zasluzyl i kogo by na tyle kochala, miala wielu facetow ale konczylao sie na 2-3 miesiacach chodzenia i nic wiecej... czeka na milosc tyle

Gość aqwina
ja straciłąm dziewictwo mając 25 lat. Nie jestem pasztetem, normalną dziewczyną, która nie uznawała seksu bez uczucia, do tego czsy wszytkie moje "związki" trwały, krócej niż miesiąc... bo ciągle to nie było to.... z facetem od mojego pierwszego razu byłam 10 mies potem znowu przerwa..... a traz jestem szczęśliwa :D

yy jezeli twoja kolezanka w wieku 33 lat stracila dziewictwo to troche nie fajnie... Ja mam chlopaka i nie wiem czy to jest partner na cale zycie, nie uwazam zebym sie nei szanowala. zycie jest po to zeby z niego czerpac to co najlepsze tyle ze z rozsadkiem. HAHA cale zycie sie nie kochala bo szukala tego jedynego a teraz zaluje bo zobaczyla jak to fajnie... ;]

Gość prawiczek i kropka
sa czasem bardzo ladne dziewice po 20. ale one czesto sa bardzo wymagajace i ciezko jest zdobyc. czasem okazuje sie, ze najbardziej imprezujaca, seksowna, zabawna, atrakcyjna, fajna dziewczyna jest dziewica. ale takie rarytasy to nie sa dziewczyny dla kazdego, nie kazdy dostanie od losu taka ksiezniczke. ja na pewno nie :o

Ja miałam 21, więc też się mieszczę w tym przedziale w zasadzie. Ale wecie co?? Mogłam to zrobić wcześniej... Nie powiem, że czekanie to był błąd, ale żeby też jakoś specjalnie ważne było to czekanie to też nie powiem... Wydaje mi się, że tak ze 2 lata wcześniej byłoby ok.

Gość ale macie problemy
ja znam wiele dziewczyn co mają po 19- 20 lat i są dziewicami:P To każdego indywidualna sprawa. A te co robią to z pierwszym lepszym to są dzi**i. Lepiej poczekac i zrobic to z kimś wartościowym niż z byle kim i żałowa całe życie. Aha większośc dziewczyn w młodym wieku które mają już to za sobą to niedorośnięte i zakompleksione małolaty, które zrobią to z byle kim aby pokaza przez to że są dorosłe...

ja tez uwazam ze niektore dziewczyn robia to na pokaz. zeby byc fajnymi? albo zeby czuc sie dorosle. Nie mozna jednak wszystkich przypisywac do jednej kategorii. sa tez takie dziewczyny ktore wczesniej dojrzaly i po prostu byly gotowe na to i jezeli chcialy to to zrobily. tak mysle :P

Gość hi hii i
ja znałam laskę 25 letnia która była dziewicą bo "czekała na tego jedynego". Potem odbiłam faceta jakiejś pannie i po kilku dniach on u niej zamieszkał. Mieszkali w jednym pokoju,spali w jednym łóżku-ale nie uprawiali seksu:o mieszkali tak kilka miesięcy i się rozstali...dziwni ludzie bywają na tym świecie:P

Gość hi hii i
odbiła*

Gość prawiczek i kropka
ja mam 21 lat i jestem prawiczkiem, uwazam, ze jest to dziwne i zadnej dziewczynie tego nie powiedzialem, gdyz balbym sie wyznania

wkurza mnie to, że nie moge sobie nikogo znalezc. Moze przez to ze to facet powinien wykazac inicjatywe? Nie potrafie podejsc do chlopaka i zaczac krecic. Mecze sie ze swoja samotnoscia. Gdzie poznaliscie swoich partnerów?