Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy wg.was oni nie przesadzili?

Polecane posty

Mojemu koledze z zagranicy(czarnoskóremu) zaczeli ostatnio dokuczać naziole. Nie przejął się tym za bardzo. kilka dni temu jednak napadli na niego wieczorem większą grupą uderzyli go i go postraszyli że go znowu pobiją jak się stąd nie wyniesie. Powiedział o tym nam. Mój lewicujący kupel skrzyknął kolegów i postanowił wybić naziolom z głowy dokuczanie czarnoskóremu. Postanowili ze pierwszego skina z tych c mu dokuczali jakiego spotkają pobiją, bo "z nimi nie da się inaczej rozmawiac jak siłą". Problem w tyym że pierwszą osobą spośród tych neonazioli jaką spotkali była akurat kobieta. Mieli w dodatku przewage liczebną (było ich akurat 3) i był wieczór. Mimo to podeszli do niej i się spytali czy przypadkiem zna pewnego czarnoskurego kolesia co tu mieszka, a ona się spytała "a o co chodzi?" to oni na to "dobrze wiesz o co chodzi ty taka a taka", odpowiedziała coś w rodzaju "kim wy kurwa jesteście że w ogóle ośmielacie się tak mnie nazywac, a pierdolonemu murzynowi się nalezało, po chuj tu przyjeżdżał co?! Odczepcie się ode mnie i zajmijcie się lepiej czymś pożytecznym..." I przyśpieszyła kroku ale oni ją chwycili i przytrzymali i kazali powiedzieć jej kumplom zeby zostawili murzyna bo pożałują. Ona wtedy zaczeła się wyrywac i walneła w twarz jednego z nich, to oni się wkurzyli i jej oddali, najpierw w twarz, potem w brzuch, i się wtedy przwróciła to jeszcze ją kopneli w plecy i opluli. Przyglądałąm się temu z boku i mimo tego że w końcu ona też straszyła tego murzyna bardzo zbulwersowało mnie to... Jak myślicie czy zrobili źle? Jak wy byście się zachowali w analogicznej sytuacji??

Gość Puuuusia
taaaaaaaaaaaaa, wy nienormalne jebance!! trzabylo zabic kobitę!!!! 😡 jestescie nienormalnie, teraz was pozwie i swiat zza kratkow bedziecie ogladac!!! Szantaz w zupelnosci by wystarczyl

Gość rtrtt4
po chuj sie wpierdalasz. mogl isc na policje jak mu bylo zle.

może i szantaż by wystarczył gdyby pierwsza ich nie uderzyła... Zestresowała mnie ta sytuacja...

Dokładnie, dokładnie, w ogóle rozwiązania siłowe są do dupy moim zdaniem :-o Ale jak inaczej się obronić?

Gość jap
lewaki jedną kobietę zaczepili z przewagą?

Gość lewaki nic innego nie potrafia
jak przywalic slabszemu:o

Gość wow D
sama sobie winna że dostała:o ja bym się taką nie przejmowała

Gość hmkk
I widac ze Polska nadal zacofana jest!!!!! JA mieszkam w irlandii i serio tutaj ludzie sa o wiele bardziej TOLERANCYJNI

Gość nie w irlandii nie ma
neonazistów :P

Gość smutne są takie historie

Gość Obojętnie kogo by pobili
i tak murzyn by miał przejebane

Tacy własnie są lewacy... JAkby spotkali całą ekipe to by pewnie szybko przeszli obok z opuszczoną głową ale jak mają przewage liczebną to biją słabszych...

Gość bigosik
w niemczech jest gorzej

Gość a najgorzej w rosji tam
jest 30 tyś skinów

Gość brutale
a zeby ich wsadzili do więzienia :-o

Gość nie od dzis wiadomo ze
nazisci maja zryte berety i tymbardziej przemoca niczego sie nie rozwiaze. Bijac tych psycholi niczym sie od nich nie roznimy

Gość errorrrrrrrrr
To jak rozwionzywac problemy jak nie przemoca?

Gość too chore

Gość gutekk
pewnie po to by upokorzyć

Gość nie nalezy nakręcać
spiraali przemocy

Gość uwazam
nie zrobili zle,naziolow trza tepic te sukinsyny doprowadzaja mnie do bialej goraczki!!! huj w to cy to cipe ma czy nie ma! ale teraz to murzyn z koniecznosci musi spierdalac🖐️

Gość jakie chamy
kobiet się nie bije :o jakby mnie ktoś obcy sklnął na ulicy i zaczął szarpać też bym mu dała w gębę jak już chcieli chojrakować, to trzeba było z równymi sobie :o głupie ćwoki a Ty też fajnie się z boku przyglądałaś :o mogłas się chociaż odezwać, żeby ją zostawili :o zniżyli się do poziomu tych głupich skinów :o

Widze, że macie różne opinie na ten temat... Chciałam ich powstrzymać ale słowo "przestańcie" jakoś nie przeszło mi przez gardło.. Nadal nie wiem czy zrobili dobrze czy źle..

kobiet niby się nie bije, ale też powoli przemijają czasy, kiedy kobieta była uosobieniem delikatności i wrażliwości.... Teraz czasem laski są agresywne i wcale nie mniej niebezpieczne niż kolesie... Jak byłam w liceum to w samym centrum Wawy w biały dzień koleżankę z klasy okradły i pobiły 3 inne dziewczyny... Jestem przeciwna jakiejkolwiek przemocy, ale faktem jest, że nóż mi się w kieszeni otwiera kiedy widzę przejawy agresji w stosunku do innych, tylko ze względu na ich odmienność (rasa, kultura, religia, czy orientacja). Takich oszołomów powinno się separować od społeczeństwa.

uwazam ze zrobili żle znizyli sie do poziomu tych nazizstów a nawet gorzej nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz:O ze dobrze zrobili!! i nie podnoś ciągle tego tematu

Gość gwiazdora
Mnie tam tej pipki nie zal, bo ona tez używała przemocy wobec Murzyna. Ale uważam, że oddaliście ciemnokóremu koledze niedźwiedzią przysługę. takimi sprawami ma sie zajmować policja, jakieś siłowe samosądy to chyba nie ejst rozwiazanie, zwłaszcza wobec takich prymitywów, co nie cofną się przed niczym. Ale oczywiscie nie wolno tej sprawy zostawic tak, jakby nic sie nie stało. Z przestepczoscia trzeba walczyć.