Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek____

Z M A R S Z C Z K I

Polecane posty

Gość smutasek____

macie może jakieś sposoby, metody na zmniejszenie zmarszczek pod oczami. Sporo schudłam i niestety na twarzy uwidoczniły się bardzo zmarszczki które wcześniej były mało widoczne. mam 37 lat wiem że gładkiej skóry już mieć nie będę , ale boję się że będzie ich więcej

Gość czerwona piwoonia
dobre kremy

Gość ło jezusicku
nie musisz miec zmarszczek w tym wieku:) zainwesyuj w dobre kremy, najlepiej odpowiednie do wieku i niekoniecznie te z gornej polki. takie w sredniej cenie sa ok:) nie nastawiaj sie na cuda, na efekty trzeba czasu. ale pojawia sie na pewno:D🖐️

Gość ehhhhh
sa tez fajne masaze, poszukaj w necie, i podobno podciaganie kącików oczu do gory "na chinke" tez poprawia kondycje skory, gdzies to wyczytalam:) poszperaj na roznych forach, w necie sporo tego jst

Gość kropelka deszczu123
Kremy, szczególnie lepszy bardziej odżywczy na noc. Ja zawsze przy nakładaniu wieczorem robię sobie krótki masaż twarzy, nie zabiera dużo czasu, a przez to że robię go regularnie to są efekty. Możesz też spróbować jakiś produktów wpływających na wygląd skóry od wewnątrz, jest tego teraz sporo. Ja używam Incree, wygłasza i uelastycznia skórę, zapobiega też utracie gęstości. Jasna że większe zmarszczki nie znikną, ale te mniejsze będą mniej widoczne i skóra będzie miała zdroby ładny wygląd