Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szybka583

Lubie robic loda,jak najlepiej go robic?

Polecane posty

Mam jedna zajebista pasje lubie robic loda,jestem jeszcze malo doswiadczona wiec chcialabym zebyscie sie podzielily doswiadczeniami...

Gość wulc
Najlepiej to musi byc szybko musisz ściągnąć skórkę z żołędzia i pieścić go ustami i najważniejsze aby nie uciekać jak sie będzie spuszczał ssać do konca do ostatniej kropelki i połykać bo jak przerwiesz to go tylko zdenerwujesz.

Gość Maniurki
Najlepiej wziąc go tak głęboko żeby zwymiotować facetowi w krocze. Podobno to strasznie na nich działa.

Gość moj facet nie lubi jak
mu sciagam skore z zoledzi bo mowi ze go to boli jak jest suchy

Gość xx-18
najlepiej odrazu połknij jak jest ciepła nawet nie poczujesz smaku napewno ma dużo witamin

Gość mooniqqque
Robiłam loda w życiu dwa razy mojemu chłopakowi. Za pierwszym razem nie bardzo wiedziałam jak to robić. Za drugim chyba poszło mi lepiej. Najpierw lizałam wszystkie okolice jego penisa a dopiero później jego. No i troszeczkę pomagałam sobie ręką a w tym czasie całowałam go po brzuchu i wzgórku łonowym. Nie wiem do końca czy było mu dobrze, bo on nigdy nie wzdycha ani nic, ale mówił mi, że tak, więc chyba... Chciałabym zrobić to naprawdę tak, żeby było mu SUPER, tak jak on potrafi zrobić dla mnie :)

"mam jedna zajebista pasje lubie robic loda" - buahaha:D:D:D nic tylko pogratulowac zainteresowań:D

Gość a my robimy lody tak
Przygotowanie lodów w domu może wydać wam się śmieszne w czasach, gdy wystarczy pójść do sklepu, kupić ulubione waniliowe czy truskawkowe i rozkoszoawać się nim od razu. A jednak ich smak nigdy nie dorówna lodom, które przygotujesz sama... Nie wierzysz? Przekonaj się. Własnoręczne przygotowanie lodów w domu jest bardzo proste i nie zajmuje dużo czasu. Jedyne w co musimy się uzbroić przed ich zrobieniem to cierpliwość. Zamrażanie lodowych porcji musi niestety trochę potrwać. Ale cierpliwość zawsze jest wynagradzana. W tym wypadku również. Zabierzmy się wiec do dzieła! Pamietaj! Do przygotowania domowych lodów zawsze powinno się brać świeże produkty. Owoce, muszą one być dojrzałe i nieuszkodzone, a mleko, jajka czy śmietanka najlepiej jeśli są od znajomego rolnika. Jeśli dodajemy takie składniki jak: orzechy - łupmy je własnoręcznie i same prażmy na patelni. Dodając rodzynki, kakao, kawę, kokos, likiery, koniaki itp. sprawdzajmy zawsze datę ważności. Przepis na domowe lody śmietankowe: Składniki: 500 ml mleka 8 żółtek 150 – 200 g cukru 250 ml śmietany kremówki