Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pageUpDown

mój facet 3 noc z rzedu nie wrocil do domu

Polecane posty

Gość pageUpDown

imprezowal 3 noce,obiecywal ze wroci do domu na noc ale nie wracał bo szedł spac do matki podjelam decyzje o rozstniu.dobrze zrobilam?

Gość 17.15
oj, ostro zareagowalas. bylo ostatnio wiecej powodow, ze podjelas taka decyzje? pogadaliscie w ogole?

Gość pageUpDown
na dodatek jak dzwonilam zapytac gdzie jest to specjalnie wylaczyl telefon, i cala noc sie nie odzywal, dzis rano dzwonil i pytał czego ja chce bo on był u mamy. do tego wczoraj mnie oklamal bo mial mi dac znac i mielismy razem gdzies jechac a wylaczyl telefon i pojechal sam. przez 4 dni był 2 godz w domu

Gość 17.15
a on w ogole zapowiadal, ze idzie na balange? zreszta ... przeciagnela mu sie troche :) ostro zareagowalas - ale jak byscie byli malzenstwem, to bys sie rozwiodla? bo teraz ostre ciecie zastosowalas. mnie brakuje czesto takiego zdecydowania. zanim sie zdecyduje na zerwanie, roztrzasam wszystko ... a potem i tak brak mi konsekwencji. eh ...

Gość 17.15
w sumie to ostro zareagowalas. trzeba bylo pogadac. unioslas sie gniewem? a co jak za chwile bedziesz zalowac? czemu nie pogadaliscie? nie chcesz z nim pogadac? unosisz sie honorem czy czym?

Gość pageUpDown
25 lat nic nie powiedzial ze gdzies idzie. wogole z naszego domu zrobil sobie hotel,przyszedl wykapal sie, zjadl,poszedl spac, rano o 7 wstawal lecial do matki, tam jadl i wacal o 20,a w domu duzo rzeczy czekalo do zrobienia ale nigdy nie mial czasu na nic.ja pracuje do 15 a on twierdzi ze ja mam dbac o dom i wszystkiego pilnowac, gdzie nie ma tutaj nawet recznika swojego, wszystko moje i za moja kase.A on zrobil zakupy 2 razy na miesiac,nie dawał zadnej kasy na nic.

Gość to wyzej to podszyw
dobrze zrobiłas!

Gość pageUpDown
zreszta on mi wsystkiego zazdroscil,wyksztalcenia,pracy,znajomych,moi znajomi mu sie nigdy nie podobali zawsze wyzywal ich od prostaków(a wszyscy sa po studiach,on nie) robil ze mnie praczke i sprzataczke.przy innych powtarzal ze ja taka naiwa jestem.chce otworzyc swoja dzialalnosc to smial sie ze nie dam rady bo taka naiwna jestem.