Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovelas z Zabrza

CZY TA PISOENKA NADAJE SIE NA 1 TANIEC??

Polecane posty

szczerze- piosenka piękna, ale kompletnie nie do tańczenia. No i tematyka jakaś taka nie weselna. Odradzam, ale Twój wybór

Gość jola78
no co ty na pierwszy taniec zaczynasz od spania:)to przewodnia myśl tej piosenki sugeruję ci następ[ujące piosenki: 1. Zabiorę cię właśnie tam - Kancelaria, 2. Z kimś takim jak ty - Kindla, 3. Zawsze będę kochał cię - T. Grelewicz, 4. Za jeden uśmiech twój - Sumptuastic

1. Zabiorę cię właśnie tam - Kancelaria to jest smutna piosenka i ludzie mylnie dają ją na 1 taniec ---> kilka razy o tym czytałam w necie.

Gość jola78
dal mnie jednak najładniejsza jest właśnie Zabiorę cię właśnie tam - Kancelaria dlatego,że byłam na kilku weseleach gdzie ją grali ciarki przechodzą a zwykle wykonuje się ja w szybszym tępie niż w orginale

Gość schifo77
Według mnie powinniście wybrać kawałek, który dla Was coś znaczy, lubicie go, macie jakieś fajne wspomnienia. Wybieranie jakiegoś wyszukanego utworu czy jest najlepsze? Moim zdaniem nie! Wybierzcie coś fajnego. Najważniejsi i tak będziecie Wy!

Gość schifo77
A na moim było "Zabiorę Cię". I tak do dzisiaj nucę to żonie jak mnie ciągnie na plecach z mocno zakrapianej imprezy ;)! Takie żart!