Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwedwqef

doda jest za aborcją w każdym wypadku!!

Polecane posty

Gość kurza twarzz
ja tez i co :classic_cool:

Gość dwedwqef
- doda moiw"Jestem za tym, odkąd zaczęłam uprawiać seks. Nie uważam, że trzy czy cztery podzielone komórki są człowiekiem. Nie uważam za stosowne, żeby rząd decydował o prywatnym życiu kobiet - powiedziała piosenkarka."

Gość dwedwqef
w zwiazku z tym jest jeszcze bardziej poyebana niz myslałam,morderczyni niewinnych dzieci, załzoe sie ze tak mowi, bo juz nieraz usuneła ale parodia, a to własnie dzieci ją słuchaja i dzieki nim ma tyle kasy

Gość kurza twarzz
usunęłam dwa płody i mam w dupie, ze te dzieci uśmierciłam mam w dupie to, ze chciały sie urodzic,wazne ze mi tak było wygodnie moje zycie co nie?

Gość dcdvfds
Człowiek jest człowiekiem od samego poczęcia i właśnie dlatego NIE WOLNO go zabijać!Koniec i kropka! Tylko Bóg może decydować o tym, czy ktoś będzie żył czy nie i nam NIE WOLNO tego robić za Niego.I takie jest zdanie Kościoła Katolickiego, moje także.Według mnie człowiek bez sumienia to właśnie ten, który morduje niewinne istoty lub zezwala na ich mordowanie a nie ten, kto staje w obronie tych niczego nie winnych istnień ludzkich! Tak tak- istnień ludzkich!Od pierwszej sekundy życia istnień ludzkich!

Gość kurza twarzz
w sumie nie wiem czy chcialy sie urodzic,nic nie chcialy,nie mialy przeciez czym myslec!

Gość Denn
Tato,a Tata Marcina powiedział... Nie tylko Doda jest,ale tylko o niej piszą.:))

Gość dcd costam
Mam w dupie to co mowi KK, bo nie jestem katoliczka. Mow o tym na kolkach rozancowych. Dotarlo?