Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saraaa23

jestem zaborcza nie wiem jak z tym zyc

Polecane posty

Gość Saraaa23

jestem bardzo emocjonalną osobą on chyba to zuważył i jak mówi boi sie o mnie ze jesli nam sie nie uda to jak eufemistycznie to nazywa "badzie mi przykro"ja mysle ze on po prostu sie zabezpiecza na wszelki wypadek jesli mnie zostawi to powie:"przeciez nic nie obiecywałem wiedzialas jaki jestem"a mnie to takich własnie ciagnie najbardziej..ktos kiedys mi powiedzial "jesteś jak ćma co leci prosto w ogień chociaz wie ze sie spali"..powiedzcie mi nie boicie sie ze jeszcze kiedys ktos od was odejdzie?i jeszcze jedno czy ktos moze mi poradzic jak mam sobie poradzic z zaborczością? bo wiem ze dla niego to czasem bywało uciążliwe..moje telefony jak był w pracy miał mase pacjentów a ja dzwonilam ciągle bo teskniłam...musze cos z tym zrobić bo boje sie ze ze mna nie da sie zyć..

Gość Saraaa23
to jest tak ze on chyba potrzebuje przestrzeni a mi ciezko jest wytrzymać jak nie dzwoni i nie pisze np 2-3 dni wiem tylko ze tym moim "przeginaniem" sprawia ze sie czasami wścieka. nie chce go stracic ale nie umiem nie okazywać mu uczuc i zainteresowania...